Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MyTylkoGramy[Tekkit][1.2.5][Dedyk][24/7][No-WL][No-Premium]

ufo98765

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiamy serwer : MyTylkoGtamy Tekkit!

1.png
IP: dedyk.mytylkogramy.com:25569
Sloty: 70 jeśli full biędzie więcej!
Typ: Tekkit[suevival FB]
PvP: Tak
Premium: Nie
Nether: Tak
Potwory: Tak
Zwierzęta: Tak
Whitelist: Nie

2.png
ufo98765[H@] chafk[H@]

3.png
...

4.png
Launcher:
Link: http://91.121.69.87/~tekkit/launcher/MyTylkoGramy%20Tekkit.exe
Skan: http://replik.pl/f/ufo98765/iOUT34uqT4/skan.png

PS. To jest oficjalny temat! Proszę go nie usuwać!

wygenerowanoprzez.png

Opublikowano

Szkoda ze te posty typu "Polecam, zajebisty serwer" napisała administracja a w rzeczywistości ten serwer jest nudny jak flaki z olejem ;]

1691f8m.jpg

Opublikowano

Szkoda ze te posty typu "Polecam, zajebisty serwer" napisała administracja a w rzeczywistości ten serwer jest nudny jak flaki z olejem ;]

Zamknij ryj. Wbiłeś chociaż raz na serwer, zobaczyłeś go albo coś? NIE, więc się nie odzywaj.

Nie wbijajcie na serwer na IP dodanym do ulubionych w lanucherze ponieważ nie znajdzie serwera. Oto dobre IP serwera 91.121.69.87:25569 :)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Zamknij ryj. Wbiłeś chociaż raz na serwer, zobaczyłeś go albo coś? NIE, więc się nie odzywaj.

Nie wbijajcie na serwer na IP dodanym do ulubionych w lanucherze ponieważ nie znajdzie serwera. Oto dobre IP serwera 91.121.69.87:25569 :)

Pozdrawiam ;)

Sądząc po poziomie twojego posta stwierdzam ze za dużo to ty lat nie masz, natomiast nie przyszedłem tutaj po to żeby się z tobą kłócić.

Nie tyle co go zobaczyłem a nawet tam grałem, i niestety tych chwil nie wspominam zbyt dobrze.

1691f8m.jpg

Opublikowano

Nie polecam serwera ciągłe lagi , napisałem chafk debil nie no żart i dostałem więzienie na 12 h a gdy zobaczyłem datę końca bana było to 12 dni bana !

gdy wbiłem na serwer moja działka nie istniała

Nie polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...