Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak legalnie zarobić przez internet?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 15 lat i od razu mówię że w internecie jest pełno takich tematów lecz żaden z nich nie dążył do celu. Więc tak jak napisałem jestem nie pełnoletni i chce zarobić legalnie przez internet w jak najłatwiejszy sposób. Słyszałem o robieniu layoutów itp. Ale może jest więcej rzeczy na których można zarobić poza programowaniem. Jeszcze jedno nie chciałabym takich komentarzy jak klikanie na reklamy itd ponieważ w większości to oszuści a także parę grosz to za mało chodzi mi o pieniądze w przedziale 2-10zł lub więcej.

Przepraszam za źle sformułowane zdanie, brak przecinków i błędy ortograficzne. Uczę się pisać z telefonu :D

Opublikowano

Zarabiać możesz na rekamach adsense albo na skracaniu linków przez ad*.ly

Ja na yt zarabiałem 17 euro na miesiąc praktycznie nic nie robiąc a na ad*.ly miałem 7$ w ciągu miesiąca.

Nie jest to dużo ale zawsze coś ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Hmm... Żeby zrobić konto w paypau trzeba mieć zgodę osoby pełnoletniej? Partnerstwo na youtube raczej odpada tam trzeba dosyć dużo wyświetleń mieć.

Opublikowano

słuchaj Kupujesz Ps2 przerobioną Pobierasz Tam Programik

Kupujesz 50x Kart 64mb po 10zł nagrywasz FreeMcBoota i Sprzedajesz za 40zł dużo ludzi kupi ! a kasiury będzie duuużo

Opublikowano

PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA PPA

Wpisz we w Google. Na forum lockerz masz najwięcej info.

Najprostszy sposób na zarabianie, do tego nie potrzebujesz być pełnoletni.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

przez internet na początku gówno zarobisz, trzeba się w to wkręcić, ktoś wyżej pisał PPA najbardziej opłacalne

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

przez internet na początku gówno zarobisz, trzeba się w to wkręcić, ktoś wyżej pisał PPA najbardziej opłacalne

Trzeba mieć pomysł, to jest 80% sukcesu, reszta to reklama i fart.

Od 19 lutego do 1 marca zarobiłem około 500zł. Premium SMS + catshare + adf

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Jeżeli masz nowa to sporo można zarobić. Polecam PPA chyba najbardziej opłacalne.

Opublikowano

PPA to strony na ktorych mozes zarobic wstawiajac fake pliki np.Jakies generatory.Gdy ktos zrobi wybrana ankiete ty dostajesz kase na swoje konto to sa strony takie jak sharesurvey,fileice itp

nostaleh.png
Opublikowano

Kurwa, niestety prawdopodobnie jesteś na to za głupi i za mało bystry. Będąc leniwym gówno na tym zarobisz. Napisałem dyskretnie nazwę forum o zarabianiu, gdzie wszystko jest, ale widzę, że trzeba pierdolnąc linka na pół strony, żebyś zauważył, co z drugiej strony poskutkuje zleceniem się kretynów i matołów, którzy podciągną to pod forum o podobnej tematyce (kurwa gdzie? zarabianie, a cheat'y)

Nie odbiegając za bardzo od tematu: wysyłasz pliczek na stronkę (np. FireCash), robisz filmik na YouTube, do opisu dajesz linka do tego pliczka, klient sobie wchodzi, uzupełnia ankietę, aby pobrać plik, ty dostajesz jakąś tam kaskę (średnio ok. 1$, czasem nawet za 12$ wchodzi, ale z rzadka), klient pliczek ściąga na dysk i cieszy się, bądź pluje w brodę, w zależności od tego czy wrzuciłeś prawdziwy, czy też fałszywy plik (z reguły fałszywe się wrzuca). Tym o to sposobem zapoznałem cię z najbardziej popularną i najprostszą metodą PPA. A teraz wypad na tamto forum, bo tam masz najwięcej informacji (albo do mnie na PM).

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Ucz się, bo za darmo nie ma niczego (nawet kopa za darmo nie dostaniesz ;p).

Jeżeli chcesz zarabiać w przez internet, to możesz wybrać sobie kierunek tworzenia stron. Opłacalny zawód jeżeli chodzi o tworzenie grafiki, czy programowanie Webmasterskie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Tak wiem że za darmo niczego nie dostanę ale skoro są takie łatwe sposoby na zarobienie paru groszy to można się pobawić. Jak narazie trochę pobawię się przez androida(znacie zaczepiste programy pisać na pw xD) jak będę na kompie to zacznę z PPA.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witaj masz tutaj link do strony dzięki której zarobisz do 6000zł miesięcznie 

xD

za takie teksty to powinien jakiś bot wyłapywać i permbanować

dużą kasę w internecie jak i po za nim zarabiają tylko ci, którzy mają mózg i potrafią z niego korzystać, ktoś kto zakłada taki temat go nie ma więc może się zadowolić co najwyżej klikaniem w jakieś banery za 20 groszy na godzine, elo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...