Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Rzadkie ale mocne picki

Razenexi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chciałem się zapytać o kilka postaci. Aktualnie zbieram na Irelię, nie jest ona rzadka ale warto wspomnieć o tym że teraz ją chce kupić. Następnie zastanawiam się nad kilkoma postaciami, m.in. Heimerdinger, Karma, Pantheon, Gragas i Shen. Wiem, że są to postacie na różne linie. Ja jestem solotoperem albo junglerem ale już od dawna korci mnie Heimer. Uwielbiam jego małe wieżyczki ^^. Fajnie by się nim grało na normalach. Ostatnio widziałem też Karmę. Jest ona albo bardzo dobrą postacią albo grał nią ktoś bardzo ogarnięty. Gragasem grałem, był bardzo fajny, ogólnie mi się podoba, ale myslę że jest trochę monotonny. Shen jako solotoper i support czaem nawet jungla sprawdza się bardzo fajnie. Pantheon-nigdy nim nie grałem, ale wygląda obiecująco. Strasznie trudny wybór, nie wiem co brać pod uwagę u tych postaci ;c

Proszę o pomoc ;]

PS warto dodać, że patrzę pod kątem normalnych rozgrywek, nie rankedy ;)

Z góry dzięki ^^

Opublikowano

To co wyżej.

Rumble jest świetny, ŚWIETNY !

Rozgrzanie ulepsza skille.

Przy przegrzaniu podstawowe ataki zadają mocny dmg.

Ma tarcze, świetną farmę Q, slowa.

Czego chcieć więcej ?

==================

Co do Heimerdingera to Ci go polecam także.

Wczoraj postawiłem 2 wieżyczki przy towerze.

Tower miał mało hp więc hecarim szybko podbiegł ( turret i wieżyczki go atakowały ).

A ja wtedy byłem na spawnie.

Odpaliłem R ( leczenie wieżyczek + ulepszenie skilli + slow z wieżyczek )

i hecarim padł, a za chwilę napisał na allu " heimerdinger op " :D

+ stune, blind

+ rakietki samonaprowadzające :D

+++++ wieżyczki :>

+ zmniejszenie cooldownu z ulti.

Opublikowano

Heimer to raczej postka 4fun, coraz rzadziej go widuję, natomiast na normale może się nadać.

Jedzenie (karma) odpada, nic tym nie ugrasz. Po prostu UnderPowered 'n' UnderPlayed.

Jesli zamierzasz pograć Pantheonem, to czeka cię spory trening i licz się z tym że na początku będzie ciężko, ultem po prostu nie da się trafić.

Gragas to dosyć mocna postać, jak chcesz sie dowiedzieć więcej to TuTek w sygnie.

Shen jest bardzo mocny, niegdyś najlepszy tank a potem oberwał lekkim nerfem. Łatwy w obsłudze, wytrzymały w walce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...