Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] bez tematu

lobo327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więcej infa?

Nic nie wiemy

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Więcej infa?

Nic nie wiemy

tzn ja tez nic nie wiem na temat power lev w combat arms i szukam kogos co by wytumaczył i mozemy grac :)

Opublikowano

power leveling to jest to ze np.: dasz rooma na haslo i wezmiesz swoich kumpli i bedziecie specjalnie dawac sie zabijac. wtedy podwyzsza wam sie kd i dostajecie wiecej expa i gp. za to jest ban wiec jesli chcesz to roobic na koncie na ktorym masz wysoka range to nie polecam bo moze polecic banik

Opublikowano

Widziałem kolesi co mają po 10mil+ expa to napewno tego tak legal nie wbili bo ja poki co tak wbijam i wolno to idzie dlatego szukam sposobu na szybkie lev. Raz też widziałem polak zrobił 5k exp na hired guns nie wiem jak ale tyle miał i nie było to ustawiane bo sam grałem i inni tez sie dziwili jak on tyle exp miał.

Opublikowano

Widziałem kolesi co mają po 10mil+ expa to napewno tego tak legal nie wbili bo ja poki co tak wbijam i wolno to idzie dlatego szukam sposobu na szybkie lev. Raz też widziałem polak zrobił 5k exp na hired guns nie wiem jak ale tyle miał i nie było to ustawiane bo sam grałem i inni tez sie dziwili jak on tyle exp miał.

Na hired guns to możliwe, jeśli będzie kradł tylko złoto. A co do 10 mln expa napewno nie możliwe. Jedynie hack lub coś lecz to jest tylko złudzenie. Naprawdę dostał z 1k expa. Pover leveling jest banowany, przez reporta lub logi(abnormal stats)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

aha to dzięki za odradzenie pover levelowania. A ban mozna zlapac za gre np w 2 osoby na 1 koncie? bo tez taka opcje rozważam :)

Opublikowano

jedni mowia ze mozna dostac inni ze nie. Niektozi maja zmienne IP a graja na jednym koncie czyli tak jakby klika osob gralo na nim, a nexon nie banuje. raczej nie dostaniesz bana ale nie jest to pewne na 100%

Opublikowano

jedni mowia ze mozna dostac inni ze nie. Niektozi maja zmienne IP a graja na jednym koncie czyli tak jakby klika osob gralo na nim, a nexon nie banuje. raczej nie dostaniesz bana ale nie jest to pewne na 100%

Nie ma bana za to, że się gra na 1 koncie w kilka osób. Pisałem ostatnio topic podobny. Jeśli ktoś ma IP zmienne lub mieszka raz tu raz tam i za każdym razem ma inne IP. Było by bezsensu dostać bana za to, że raz się ma takie IP a raz inne.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...