Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-tut] Tapporo czyli łatwe pieniądze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, znalazłem fajny programik na androida podobny do WHAFF czyli może tutaj zarobić poprzez pobieranie aplikacji, robieniu ankiet itp.

Wypłacają podobnie jak w przypadku WHAFF od 5$ z tym że w Tapporo są do zbierania punkty oro. 1000oro = 1$.

Oprócz standardowych nagród czyli pieniążków na paypal możemy punkty wymienić na różne akcesoria do telefonu, bony do amazon, punkty PSN itp.

Dodatkowo są tutaj tak jakby loterie, gdzie można wygrać np. 10$ PayPal, jeden los kosztuje tylko 25oro czyli 2.5 centa.

Oczywiście żeby mieć więcej ofert pobieramy jakiś vpn np hideman i zarabiamy. Ja przykładowo przed chwilką pobrałem coś w zakładce flurry i dostałem 120oro.

W połączeniu z WHAFF na dzień można nawet sporo zarobić.

df820a61f2e58fbc51f4afaeb5acc027_screen1

df820a61f2e58fbc51f4afaeb5acc027_screen2

51ef31b8d0a5e5d43ddde98982e6ab26.png

Jeżeli wpiszecie ten kod: to otrzymacie na start 250oro czyli 0.25$ niezła sumka na początek za wpisanie kodu, przyznam się że też wpadnie mi parę groszy :)

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Kurwa mac wyprzedziles mnie :D Apka jest naprawde dobra w 30 min mozna nabic sobie nawet 400 Oro (0.40usd) wiec naprawde polecam!
@Shiniox, reflink jako Google Play? Polecam ci ten obrazek

1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...