Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] GRY :)

Korsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam gry z opcją multi oraz single player.

Na czym ma polegać? A więc, gra ma zawierać opcje że można chodzić gdzie sie chce, robić co się chce (oczywiście mają też być misje), taka wolność ruchu ;)

Gra może być za czasów średniowiecza (rycerze itp, coś jak LOTRO), II wojna światowa, albo jakaś kosmiczna, albo z Zombi <3

Multiplayer ma polegać że aby zagrać razem ze znajomym to przez steam albo podobny program (napiszcie w razie co jaki)

CHce aby gra miała nie jakieś WIELKIE wymagania, tylko aby była taka średnia w sensie żeby nie wymagała bóg wie czego :)

W TEJ GRZE (jeśli chodzi o multiplayer) nie chce aby było że wybieram ctf albo tdm i że przechodze na mapę, nie tego nie może tam być.

Edit: Gra ma być jeśli FPS-em :)

Mam nadzieje że pomożecie. Nagroda? To co chcecie + lajki na każdym temacie, poście ;)

Serdecznie pozdrawiam ;)

Opublikowano

Może sprecyzuj bardziej co to ma być? FPS? Strategia? RPG? MMO?

Battlefield 3, Crysis 3, Far Cry 3, Dead Space 3, LOTR: Wojna na Północy, SW: The Old Republic, Guild Wars 2.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Po pierwsze gra ma byc jak warz albo dayz ( mam na mysli widok grania itp)

Po drugie podajecie gry ktore wynagaja dobrego sprzetu. Np. Farcry wymaga dobrego sprzetu z tego co wiem. Bf tak samo.

Po trzecie z tego co wiem w bf i crysis nie masz w multiplayer wolnosci ruchu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...