Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt SAMP 0.3x

krinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tworze skrypty na brame do gry Grand Theft Auto Multi Player 0.3x (Samp 0.3x).

Wystarczy że zrobisz screena objektu w którym mam zainstalować brame oraz screen pokazanego miejsca na mapie.

Gdy zrobisz te dwa screeny wyślij mi je na e-maila: [email protected] i napisz w temacie "Brama Samp".

Brama będzie polegać na tym że jak wpiszesz komende /o to brama się otworzy a jak wpiszesz /c to brama się zamknie.

Gdy już ukończe robić plik na brame wysyłam go na e-maila osoby która poprosiła wraz z instrukcją jak to wgrać.

To nic nie kosztuje, takie rzeczy ja lubię robić, i nie musicie za to płacic.

Osobiście przetestowałem ten MÓJ skrypt i wszystko działa.

Przypominam zrób screena objektu w którym ma być otwierana i zamykana brama oraz dobrze pokazane miejsce na mapie, i wyślij mi te screeny na e-maila: [email protected] a w temacie napisz "Brama Samp".

To wszystko! Czekam na zgłoszenia.

Opublikowano

Zamów to na mojego e-maila a się przekonasz.

No wiem że prosta, ale ci co są w języku PAWNO zieloni i nie umieją takich rzeczy to proszą mnie :) .

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...