Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harry Potter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kiedy w tv bedzie lecial harry potter?

bo chcialem ogladnac , chodz juz z pare razy ogladalem :O ale dawno nie bylo :P bedzie limit lajkow :]

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Z tego, co pamiętam to jest co 2 tygodnie ale nie wiem, czy już się nie skończył.

Opublikowano

Jakoś w weekend ja polecam obejrzenie go na stronach z filami a nie z TV :)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Dokładnie, jak leci w TV to najlepiej :P ja jakoś od ponad pół roku chciałem oglądnąć Władza Pierścieni, wszystko mam na płytach a jakoś nigdy nie było czas, albo to brak czasu albo się nie chciało a ostatnio były wszystkie części w tv i każdą oglądnąłem ;p siła wyższa.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Nie mam pojęcia ale najczęściej leci jak są święta jakieś. Pamiętam w Wielkanoc puszczali codziennie inną część to może puszczą ale nie wiem.

Swoją drogą to polecam oglądać 1-5 części bo ostatnie to kupa.

photo261314.png

Opublikowano

Nie dowiesz się kiedy film taki będzie. Zazwyczaj podają w tv co będzie max za tydzień. Możesz sobie ten film pobrać, czego nie popieram(piractwo), zgrać na pendrive lub płytę i odpalić na DVD.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Kurwa... Jak chcę ci się oglądać film najlepiej sobie kup cholerne DVD i bądź szczęśliwym posiadaczem pudełka (lub ściągnij anyway). Bądź poszukaj sobie jakiegoś serwisu fanów Harrego i obejrzyj wszystkie części. Po co nabijasz oglądalność odmóżdżającej telewizji. A jeśli nie chcesz korzystać z podanych opcji, nie możesz sobie kupić jakiejś telegazety czy coś? Masz spis programów i twój problem rozwiązany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...