Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy wylącza mi się NCsoft przy instalacji.

gacek0gacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak już powiedziałem wyłącza mi sie NCsoft przy instalacji. Chciałbym zagrac na privie Gamez Aion lecz z tego co zrozumialem z ich poradnika po angielsku mam pobrac z NCsoft zwyklego Aiona i wtedy wkleic ich launchera gdy jednak zainstalowalem NCsoft zmienialem na north america czy jakos tak i probuje zainstalowac to sie zacina i nic nie moge z tym zrobic musze wylaczac przez menadzera. Jesli zrobilem jakies bledy prosze o wybaczenie ;D

Opublikowano

Z moich doświadczeń Launchery Aiona mają to do siebie że potrafią stać w jednym miejscy nawet 30min+. Ale rozumiem że proces się zawiesza i Menedżerze zadań masz Brak Odpowiedzi przy launcherze?

Opublikowano

Powiem tak zostaw tego Launchera na jakieś 20-30min i potem zobacz czy ruszył czy dalej stoi. Tak jak pisałem te launchery mają to do siebie że są strasznie wolne, "może dobrze działać ale nie dawać znaku życia" ;)

Opublikowano

Launchery Aiona mają to do siebie że nie pobierają ciągle max łączem dlatego czasem mają "przestoje" launcher wł ale nie pobiera. W launcherze gameforge proces pobierania trwa do 52% od tego momentu trwa instalacja tak do ~75% to około 1h instalacji, a od 75% do 100% to 1 minuta jak nie mniej więc widać jakie jest dopracowanie tego systemu instalacji.

Opublikowano

Poczekaj kilka minut i zobacz czy rusz jak proces odpowiada, aplikacja działa bo możesz ją zamknąć, nie pluj żadnych błędów to powinna ruszyć sam z siebie i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...