Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 1250 Grzybów

Wasyl85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Niedługo mam zamiar kupic za 200 zł 1250 grzybow. I mam takie pytanie. Warto kupic za 200 zł 1250 grzybow czy jest jakis prawdziawy , działający bug ? Cos słyszałem ze jak weze za sms 12 zł wysle o "x" godzinie to przyjdzie więcej grzybow ? To prawda Jest jakis dzialający bug ? Czy nie ma ? Czy poprostu najlepiej kupic uczciwie ?

Opublikowano

kłamstwo nie ma nic takiego , nie wydawaj kasy na tą grę nie ma sensu

bug jest i bedzie

#T

zawsze jak jest restart (kiedys bys zawsze o 4:00 teraz roznie przez tego buga) ludzie wysylali sms jak byl server offline trzeba bylo tak sobie wszystko ustawic by bylo tylko ostatnie klikniecie i za 12zl wpadalo 360 grzybow lecz teraz nikt nie wie kiedy bedzie restart ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

właśnnie nwm o jaki res. wam chodzi bo ten normalny jest 24

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Bujdy na resorach. Nie ma zadnego bugu na grzyby.

Jedynie czasem dają na rozne okazje 20% wiecej grzybow, wiec radze Ci poczekac :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

a co ile takie coś jest ?

ostatni weekend każdego miesiąca :)

z 1250 robi ci się 1500 grzybów wiec chyba warto poczekać :D

do6qfp.jpg

Opublikowano

ostatni weekend każdego miesiąca :)

z 1250 robi ci się 1500 grzybów wiec chyba warto poczekać :D

Thx ^_^ grzyby szykować się !

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Ale właśnie kiedyś a ciekawe czy teraz tak jest ;)

Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili

Pokaż że się mylili

Nie czekaj ani chwili

Dłużej!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ten bug naprawde kiedyś istniał, ale teraz nie wiadomo czy działa bo restart serwera mógłby być też o 5:00 rano.

@trzeba się pobawić w nocy : )

Opublikowano

voldemor nie gadaj o takich rzeczach jak się na sf'ie nie znasz. "Jutro jest + 20 % Grzybów u grzybiarza" i powiem ci, że nie ma, żniwa grzybowe dają ci z misji tylko większą szanse..

Opublikowano

Metoda z restartem serwera jest prawdziwa lecz nie wiem jak teraz, rok temu fajnie szło z grzybkami sama używałam tego buga ahh te czasy gdy wstawało się 3:40 i sie czekało :D

Opublikowano

Tak, tak słuchaj ludzi i tych bajek, a wyślesz sms i wgl nie dostaniesz grzybków:) Nie ma zadnych bugów, ew. czekaj do najbliższego eventu gdzie jest 20% więcej grzybków.

Opublikowano

Nie ma takiego buga. Najlepiej to nie wydawaj kasy na takie głupoty tylko idź zagraj nie wiem.. chociażby w jakieś planszówki czy coś w tym rodzaju

Czy Bóg istnieje? Zależy dla kogo i zależy jaki to jest Bóg.. Dla mnie jest to komputer, i wiem że on na pewno istnieje. B)

Damir_Avdic-2-800x200.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...