Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zadanie z inf ;)

LuuuuuuuziQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Forumowiczów!

Mam zadanie z inf. i proszę Was, abyście je odrobili za mnie xD, gdyż ja sobie nie poradzę z tym, jakże trudnym zadaniem.

Otóż, macie za zadanie, ściągnąć jakiś rockowy kawałek, z teledyskiem i koniecznie po ang (nasz nauczyciel lubi rocka i trzeba się mu podlizać :D) w formacie mp4 - kazał w takim.

Później, ściągnąć z neta tekst piosenki po polsku i podłożyć do tego teledysku, tak aby słowa śpiewane przez artystę, zgadzały się z polskim tłumaczeniem. ;) - Mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi :p

LIMIT LAJKÓW!

Opublikowano

Sorki że odświeżam, ale nie było mnie w domu.

Nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, żeby był teledysk do tej piosenki i napisy. Na youtube nic nie widziałem.. ;c

Pomoże ktoś, zadanie mam na jutro :O

Opublikowano

@up. Tak jestem taki ograniczony, ponieważ nie ma teledysku z napisami, w dodatku z polskimi...

@edit. Najlepiej żeby teledysk był z koncertu, ale nie musi.

Opublikowano

Najpierw robisz napisy do teledysku:

http://www.videoaudio.pl/Czytaj-artykul-43.html
A potem dodajesz je na sztywno do teledysku:
http://pclive.pl/porady-komputerowe/audiovideo/wklejanie-dodawanie-napisow-do-filmu-avi-recomp.html
Oczywiscie wybierz sobie taki teledysk gdzie jest do niego polski tekst, potem musisz tylko wiedziec w ktorych momentach sa wypowiadane slowa (od jakiej sak. do jakiej sek.) i poprostu dodajesz okreslony tekst (1. poradnik). To jest zmudna robota, ale nie jest w cale taka trudna.
Opublikowano

Okej, dzięki.

Szkoda że wcześniej nie było takich postów, tylko mówienie mi, jaki jestem ograniczony...

Teraz bd siedział całą noc :c

Jeszcze poszukam na yt, może coś bd :D

Można zamknąć.

Opublikowano

Chodzi Ci o zrobienie takiego "lyrics" do oficjalnego teledysku ? Wyżej masz najlepsze wytłumaczenia, możesz zrobić nawet w movie makerze, ale łatwiej na gotowych stronach do tego przeznaczonych :)

1272247667773s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...