Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy istnieje możliwość odczytania plików hashe ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się spytać czy istnieje możliwość odczytania tych plików ( .hash / hashe ). Jeśli tak, to proszę o odpowiedź (jaki program itp.). Dziękuję.

(Nie wyczytałem w regulaminie zakazu o takie pytania... Jeśli jest zakaz, proszę o usunięcie tematu).

Opublikowano

Tak. Jakim programem? Trudno odpowiedzieć, ze względu na to że wiele programów może tworzyć pliki z takim rozszerzeniem, które mogą mieć inna budowę. Spróbuj notatnikiem.

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

Tak. Jakim programem? Trudno odpowiedzieć, ze względu na to że wiele programów może tworzyć pliki z takim rozszerzeniem, które mogą mieć inna budowę. Spróbuj notatnikiem.

Hmmm... dziękuję za propozycje :) Na pewno skorzystam :)

@up foxbond`

Np. plugin do MC AuthMe z haslami graczy, ale to jeden z przykładów (Nie mam zamiaru hakować haseł).

Opublikowano

Np. plugin do MC AuthMe z haslami graczy, ale to jeden z przykładów (Nie mam zamiaru hakować haseł).

No to się wydało nieładnie próbować okraść ludzi z haseł jak dla mnie do zamknięcia i % dla pana ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...