Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zarabiać na reklamach żeby potem wymienić za RP

Tychus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi Ci o reklamy na yotube ? , Adsense ? Jesli cos zarobisz , potem przelewasz Sobie na PayPala lub odrazu jesli nie jesteś glupi ; ) Masz kase na paypalu , wiec moszesz kupic RIOTPOINTSY; D

Nie wiem czy o to Ci chodzilo jesli nie po troszkę bardziej to wyjasnij , bo nie wiem o jakie reklamy chodzi ^ ^ .

Opublikowano

Chodzi mi o zarabianie na reklamach, ze co tydzien dostajesz na nich 20$ i przelewasz na paypal pamiętam, że był poradnik ale za chuja nie moge znalezc.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Ludzie chodzi mi, że zarabianie na reklamach np. klikasz na reklamy i dostajesz kody ktore mozesz wydac na paypal np za 1 reklame 7$ pamiętam, że to sie nazywało mypal czy jakoś tak..

Opublikowano

Nigdy nie widziałem tak opłacalnego serwisu który dawał w 2 tyg 20$

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

awsurveys to jest fake, za dużo kasy dają...

najbardziej oplacalne jest program http://pl.20dollars2surf.com/ sciagasz i na dole ekranu robi ci sie maly kwadracik z reklamami

przez ilość czasu wypłaca ci wynagrodzenie

tylko uwazaj, bo ilosc $ nie jest duża ;)

Po prostu ściągam to, zostawiam i np. gram w lola a kasa mi się sama nabija?

E6c9g1v.gif

Opublikowano

awsurveys to jest fake, za dużo kasy dają...

najbardziej oplacalne jest program http://pl.20dollars2surf.com/ sciagasz i na dole ekranu robi ci sie maly kwadracik z reklamami

przez ilość czasu wypłaca ci wynagrodzenie

tylko uwazaj, bo ilosc $ nie jest duża ;)

A po jakim czasie te 20dollars wplaca ???

Opublikowano

Bawiłem się w to, strasznie dużo czasu to zajmuje. Nie lepiej iść kupić do sklepu albo brać udział w konkursach (np. mój podpis)?

Opublikowano

są takie strony, bawiłem się dawno temu osobiście sądzę że czas poświęcony na to wszystko jest czasem straconym już lepiej iść do roboty na weekend i wziąść 400zł i z tego kupić sobie rp, będzie pożytek dla społeczeństwa i jeszcze Ci kasy zostanie...

Strony o których mówisz w 90% nie wypłacają należności, których zarobienie zresztą zabiera dużo za dużo czasu i interwencji.

np. Strona pisze że wypłaci Ci kase jak uzbierasz 20$, dobra zbierasz klikając codziennie przez 4 - 5 miesięcy w reklamy CODZIENNIE ! a to nużące conajmniej...

Dajmy na to że wytrwasz, mija 5 miesięcy, masz uzbierane 20$ i strona ogłasza wysyła Ci informacje ( jeżeli im się chce) że Ogłaszają bankructwo czy coś w tym stylu już nie pamiętam co tam było... 5 miesięcy straconych, jeżeli nawet się uda i przeleją Ci te 20$ na konto to i tak paypal weźmie prowizje od przesylającej strony, strona się tym usprawiedliwi i skubnie Ci kilka $ z uczciewie przez ciebie zarobionej kasy... jak szukasz takich stron to chyba tylko ta jest jakaś godna zaufania... : http://www.get-paid.com/free-money-online/

da się do zrobić ale jest to nieekonomiczne co najmniej...

16k7y4p.png

Opublikowano

w jakiej robocie w weekend zarabiasz 400zł? może zaczne pracować tylko w weekendy... 4 weekendy i mam tyle co przez cały miesiac tyrki pon-sob...

Opublikowano

w jakiej robocie w weekend zarabiasz 400zł? może zaczne pracować tylko w weekendy... 4 weekendy i mam tyle co przez cały miesiac tyrki pon-sob...

Dorabiam sobie w weeendy jako kelner w domu weselnym :) jak bym zostawał po godzinach i na poprawiny to około 500 zł. I pamietaj jak robisz pon - sob legalnie to zaczynasz od średniej krajowej ( zwykle ) a w życiu trzeba mieć układy... Po 2 to siedze tam przez całą noc :D ale warto :D

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...