Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Woj/łotr

Haros228Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. mam woj/lotr kolo 40 lvl i mam takie eq ze pewnie nie zrobie luster a opactwo ledwo -.- i potrzebuje jakies pomocy nie wiem jak zdobyc tyle pieniedzy na eq a nie chce zabardzo kupywac diamentow z gory dziekuje :D

Opublikowano

Zarobić można na wiele sposobów np.:
-Zbieranie surowców
-Tworzenie itemków
-Farmienie na instancjach (no w twoim wypadku to się nie sprawdzi)
-Dropienie kart z mobków
A dla ciebie najbardziej opłacalne będzie robienie misji. Wbij koło 55 lvl'a wtedy z misji będziesz miał parę dobrych itemków. Szybko wbić lvl możesz na Xaviera.

Opublikowano

Znajdź gilldię, która pomoże ci ubrać się w itemki z DL/ZS, ewentualnie z HOSa ;) Do tego itemki w hd potem możesz zrobić na brudnych kamieniach fuzji i potem jazda na kalinke po golda. A i od 55 polecam robić minigierki, i za łuski kupować staty, które możesz sprzedać.

Opublikowano

Obecnie itemy zdobywane z q w zupełności wystarczają do robienia misji i lvlowania. Jeśli nie chcesz próbować sił na instancjach już na początku gry, to możesz nie ulepszać eq i do poziomu dod grać na eq z questów.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...