Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamermod nie chce mi się zainstalować

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem, że kamermod u mnie się nie chce wgl zainstalować... Mam najnowszego kamermoda i instaluje go na starym/nowym metku spatchowanym/niespatchowanym i ciagle mam ten sam blad, a mianowicie:

Podczas instalacji pod koniec takie coś w tym takim miejscu co są pokazywane jakies bledy czy cos.

Cannot create python22.dll

Cannot create pack/icon.eix

Cannot create pack/icon.epk

Cannot create pack/Index

A po tym wyskakuje Error:

Some files could not be created.

Please close all aplications, reboot Windows and restart this installation.

Prosiłbym o pomoc, resetowałem kompa, próbowałem sciągnąć python22.dll za pomoca dll.fixer czy cos takiego ale tez sie nie dalo nie wiem czemu, usuwalem metka i znowu instalowalem i to na nic, ciagle ten sam blad, prosze o pomoc, odwdziecze sie + i innymi bajerami jakie tu sa tylko. Dzieki i pzdr.

A i chcialem jeszcze dodac ze posiadam windowsa 7.

Opublikowano

Pobierz najnowszego KamerModa po ostatnich aktualizacjach i przy ściąganiu wyłącz antywirusa - inaczej może usunąć jakieś pliki i będą występować błędy.

Opublikowano

A i chciałem dodać ze wystarczy mi jakis bonus switcher bo chce po prostu z kamera bonus switchera na azmal.pl ale jak bralem tego padmaka czy cos to mi nie dziala a to samo te v3 jakies nowe tez nie dziala bo wykrywa u mnie po wylaczeniu antywirusow za szkodliwe przez ystem po prostu i nie moge tego sciaggnac a tego sie tez nie da zmienic

Opublikowano

A i chciałem dodać ze wystarczy mi jakis bonus switcher bo chce po prostu z kamera bonus switchera na azmal.pl ale jak bralem tego padmaka czy cos to mi nie dziala a to samo te v3 jakies nowe tez nie dziala bo wykrywa u mnie po wylaczeniu antywirusow za szkodliwe przez ystem po prostu i nie moge tego sciaggnac a tego sie tez nie da zmienic

Pobierz najnowszą wersję stąd i wszystko będzie OK:

[DL] Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Musisz wyłączyć tego antywirusa, jednak nie bój się - tam nie ma żadnych zagrożeń. :-) Możesz też dodać tą aplikację do wyjątków i usunąć ze skanowania.

Opublikowano

Avasta nie da sie wylaczyc, wylaczylem wszystkie w nim opcje wiec sie plik sciagnal ale system sam go blokuje i usuwa cos szkodliwego i brakuje czegos w archwium wiec nie moge nic zrobic... kurwa no, co jeszcze jest mozliwe? bo dodac cos tam do wyjatkow nie mam jak bo dopiero po sciagnieciu jest to mozliwe a po sciagnieciu juz tego brakuje wiec nie wiem

Niby to wlaczylem i dziala ale wgl nie ogarniam jak mam to wlaczytc bo chujostwo jest po niemiecku a ja nic z tego nie rozumiem... a instrukcji nigdzie tez nie ma do tego wiec nie wiem

Opublikowano

W jaki sposób to mogę zrobić?

@ edit

poszukalem w necie i wylaczylem, sprobowalem jeszcze raz i nadal to samo z instalowaniem kamera... nie wiem. po prostu prosilbym moze o instrukcje teraz jak uzywac tego bonus switchera v3 bo nie ogarniam tego, bo jest po niemiecku... a i panie powyzej co mi mowi ze bsv3 jest nieszkodliwy to czemu w kazdym bs tego padmaka sa trojany? jak one moga byc nieszkodliwe?

czyli tak

chce po prostu instrukcje jak uzywac tego bonus switchera albo sprawdzony sposob z tym bledem na kamera aby dzialal. dzieki i pzdr licze na szybkie odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...