Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Nominacja.

.vXv.*DeRrD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam taką prośbę do nowych graczy, gdyby ktoś zakładał nowe konto bo np. zaczyna gre, bądź przeniósł się z NA to prosiłbym o podanie w nominacji mojego nicku : [tR]iDioX.*

Z góry dzięki. :)

Opublikowano

Hahah

Nie bądź smieszny !!

Ktoś będzie grał a ty będziesz dostawał darmowe FP ?

Żałosne

żule są wszędzie, niestety ...

Opublikowano

@xlloollx

Widze, że nie masz pojęcia nawet co znaczy słowo jakim próbowałeś mnie obrazić, gz za inteligencje :)

@TheePro

Żal Ci dupe ściska, że napisałem coś takiego ? Nie kazałem Ci w żadnym razie zakładać nowego konta i mnie nominować, napisałem, że po prostu gdyby ktoś nie miał kogo nominować to ucieszyłbym się gdyby nominował mnie, dla mnie to akurat nie jest żałosne, żałosne jest np. hackowanie ;)

@LuCaaS

No ja też tak zrobiłem, wprawdzie najłatwiej, widze że jesteś jedyną osobą , która ogarnęła i powstrzymała się od bezsensownej krytyki ;)

@topic

Proszę o zamknięcie i usunięcie tematu, bo widze, że taka już natura polaka, że chociaż nie ma komu to drugiemu nie pomoże. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...