Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to jest z tą grą?

barej123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio dostałem bana, z nie wiem jakiego powodu. Ale dobra, nie o to chodzi, przejdźmy do rzeczy. Otóż jak widzicie, nie mam świetnych statystyk na moim koncie, ale chcę Was się zapytać, czy to co mam, jest dobre (chodzi mi tu o staty, grę, farmę itp.)

http://www.lolking.net/summoner/eune/25295789#history

Oceniajcie ;3

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Trochę słabo. Przynajmniej w 20/25 minut gry powienieś mieć już dobre 180/200 creepów na pasku, jak masz dobry build i umiesz grać to spokojnie możesz dobre staty wyciągnąć ;)

Opublikowano

Lolkinga wrzuc w code, bo wychodzi poza mpc.

Popraw farme, 62 na 25 min to słaby wynik.

W late nie opłaca się kupować potek.

No i przede wszystkim runki dokup bo masz całą pierwszą strone tier2.

Opublikowano

Słabo farmisz, kiepskie buildy. Długo już w tym srebrze siedzisz podoba ci się tam czy co ? ;d

No jasne, lubię to <3

Arayu_eune_67_3_logo.png

Opublikowano

Są bardzo dobre staty, nie masz się czym martwić. Popracuj nad farmą i bd carrował wszystkich ;p. Jesli pomogłem, naprawdę prosze o lajki ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Zmien Runy , buildy musisz miec survi, I jak ci dobrze idzie to pomagaj innym liniom

BTW troszke odkopales ,o tydzien

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

Nie jest źle, napewno wolałbym mieć cie w teamie na SoloQ niż jakiegoś randomowego gracza w silverze, ale buildy niezbyt ciekawe. 2 x last whisper ?? Totalnie bez sensu....

Opublikowano

Nie jest źle, napewno wolałbym mieć cie w teamie na SoloQ niż jakiegoś randomowego gracza w silverze, ale buildy niezbyt ciekawe. 2 x last whisper ?? Totalnie bez sensu....

Z dwoma last whisperami, to był troll pod koniec ;D

Arayu_eune_67_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...