Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Perm + połaczenie postów.

Nemas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest szansa na połaczenie postów z konta, które ma perma ? I czy jest możliwość uzyskania unbana za niewłaściwego bana ?

Opublikowano

Jaka jest szansa na połaczenie postów z konta, które ma perma ? I czy jest możliwość uzyskania unbana za niewłaściwego bana ?

Szansa jest zerowa.

Zawsze jest szanse na otrzymanie unbana, zależy od tego co się przeskrobało ;).

Opublikowano

nie ma takiej szansy na połaczenie postów. A unban jest mozliwosc, jeżeli ban został nadany niesłusznie

skpUo.png

Opublikowano

Szansa jest zerowa. Zawsze jest szanse na otrzymanie unbana, zależy od tego co się przeskrobało ;).

na tym forum, wszystko jest możliwe!

napisz do admina, spróbować można xD

Opublikowano

Szansa jest zerowa. Zawsze jest szanse na otrzymanie unbana, zależy od tego co się przeskrobało ;).

Jam jest wszechmogący i niemożliwe osiągam!

Szansa jest, możesz albo lizać dupę albo poczekać na taką propozycję. Mi połączenie zostało zaoferowane, inni pewnie też mogą

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Bo tamto konto ma perma i 2k postów, a narobiłem się trochę na tamtym koncie - 3 lata na forum.

Jak nie ma szansy, to sobie poczekam na ub.

@ Ps. Hrabciu, ja nigdy nikomu dupy nie liżę xD (If you know, who I am).

Admin Cienia
Opublikowano

Zakaz multi kont, a jak na jednym masz bana to chcesz z tego konta przenieść posty na nowe? Pojebauo ? :)

Co roku jest unban wszystkich kont, więc poczekaj na swoją kolej :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

tak sie zastanawiam, po co komu posty?

podnieca cie wyzszy stan licznika?

;>

.

Admin Cienia
Opublikowano

@Up

Kiedyś być może by połączył, jednak obecnie nie, ponieważ została ustalona zasada że nie łączymy kont użytkowników.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Zakaz multi kont, a jak na jednym masz bana to chcesz z tego konta przenieść posty na nowe? Pojebauo ? :)

Co roku jest unban wszystkich kont, więc poczekaj na swoją kolej :)

Konto do czasu wyjaśnienia jebanego perma ;)

tak sie zastanawiam, po co komu posty?

podnieca cie wyzszy stan licznika?

;>

Nie, ale się w chuj tam narobiłem.

@Up

Kiedyś być może by połączył, jednak obecnie nie, ponieważ została ustalona zasada że nie łączymy kont użytkowników.

Skr dostał swoje posty z innego konta, to samo Menes.

Opublikowano

Odwołać się od bana możesz, a czy połączyć posty można? To już zależy od dobrej woli administracji. A skoro mówisz, że inni tak dostali te posty to chyba też możesz na to liczyć. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Odwołać się od bana możesz, a czy połączyć posty można? To już zależy od dobrej woli administracji. A skoro mówisz, że inni tak dostali te posty to chyba też możesz na to liczyć. :)

Ludzie są różni, teraz nie mam na co liczyć. Nie mam znajomości, to gówno dostanę.

Opublikowano

Nie sądzę żeby komuś się chciało łączyć konta zwykłemu użytkownikowi, no chyba że zapłacisz jakąś dotację :)

Zresztą co w tym fajnego że się ma 1k, 2, czy nawet 10k postów? To tylko forum, nic Ci nie da że masz dużo postów.

Ilość postów nie czyni Cię ekspertem a skoro traktujesz pisanie postów jak expienie w metinie to pozdro :)

HBV27j.png

Opublikowano

Nie sądzę żeby komuś się chciało łączyć konta zwykłemu użytkownikowi, no chyba że zapłacisz jakąś dotację :)

Zresztą co w tym fajnego że się ma 1k, 2, czy nawet 10k postów? To tylko forum, nic Ci nie da że masz dużo postów.

Ilość postów nie czyni Cię ekspertem a skoro traktujesz pisanie postów jak expienie w metinie to pozdro :)

Lol, wyjdź proszę.

Spędziłem na tamtym koncie dobre 3 lata, miałem ambicję i chęć do pomocy ;)

Opublikowano

Lol, wyjdź proszę.

Spędziłem na tamtym koncie dobre 3 lata, miałem ambicję i chęć do pomocy ;)

Rozumiem że brak tych 2 czy 3k postów jest równoznaczny z gorszą pomocą jaką możesz teraz nieść innym, tak?

Równie dobrze możesz pomagać ludziom z tego konta które ma 30posów, nie sądzę żeby ilość postów przekładała się

na "wielkość" oferowanej pomocy.

HBV27j.png

Opublikowano

Rozumiem że brak tych 2 czy 3k postów jest równoznaczny z gorszą pomocą jaką możesz teraz nieść innym, tak?

Równie dobrze możesz pomagać ludziom z tego konta które ma 30posów, nie sądzę żeby ilość postów przekładała się

na "wielkość" oferowanej pomocy.

Chodzi o to, że na tamtym koncie miałem dobry start, od niedawna zły poziom tam mam, bo 100 %. Miałem zbijać te % (50 % miałem) i startować na jakaś pozycję, a teraz od nowa zapierdol i do tego staż kilka dni na forum.

Admin Cienia
Opublikowano

Faktycznie Menelster miał łączenie, niewiem kto i dlaczego ale pojazd po całości :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

SkR też dostał, ale jakiś czas temu, dawno. Po znajomości teraz nawet dostaniesz plakietkę :)

Opublikowano

@Up

Makin'a zasady nie obowiązują.

Jeśli Twój znajomy posiada nick Lord Makin, to Ci konto połączy, tak jak zrobił to z moim starym kontem. ^^

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Makin'a zasady nie obowiązują.

Jeśli Twój znajomy posiada nick Lord Makin, to Ci konto połączy, tak jak zrobił to z moim starym kontem. ^^

Ja dostanę opierdol + kolejnego perma :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...