Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mobber Hack od Kamera

xvdawidxv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem w tym że pobrałem z zakładki inne mobbera i nie działa klikam "Atract mobs" czyli start i zawsze lurowało a teraz nic stoi w miejscu ; x

pomocy proszę

Opublikowano

Możliwe , że po ostatniej aktualizacji mobber nie działa , musisz poczekać na aktualizacje hacka , lub poszukać innego :)

Opublikowano

kamer mod wykrywalny jest ?!

Nie, sam KamerMod nie jest wykrywalny, jednak szansa na bana jest zawsze - w szczególności, gdy używamy np. fishbota, wallhacka czy niestworzone wartości SH, MobberHacka, itp.

Opublikowano

Nie masz za dużej wartości speeda lub attack speeda ? Posiadasz najnowsze aktualizacje metina ? Nawet gdy stoisz i nic nie robisz to loga ?

Opublikowano

nie tylko wchodze odpalam mobera i lipa

Ustaw, aby używało Pelerynek, a nie Mobbera (w ustawieniach). Ściągaj z dystansu 2000 co 7 sekund - sprawdź czy będzie Cię wyrzucało. Pobierz wszystkie wersje .NET Frameworka i wyłącz zaporę systemu.

Opublikowano

Ustaw, aby używało Pelerynek, a nie Mobbera (w ustawieniach). Ściągaj z dystansu 2000 co 7 sekund - sprawdź czy będzie Cię wyrzucało. Pobierz wszystkie wersje .NET Frameworka i wyłącz zaporę systemu.

Tylko na PL nie ma tak jak na privach modzie. MAsz tylko mobber i luruje jakby całą mapę . Ja pobrałem mobber hacka z kamermoda tam stronki i on nie działa ; x Frameworka też mam , a przypomne ze działał kur... tylko teraz nwm czemu nie działa po aktualizacjach metka no nwm prosze o odp. Nawet na modzie wpisuje /mobber na PL ale to nie działa tak jak i mobber wgrany do PL nwm oco chodzi ; xx

Opublikowano

poczekaj na aktualizacje kamer moda i będzie działać... panikujesz niepotrzebnie, to normalnie ze aktualizacje zrobili by pozbyć się m. in. mobbera wiec nie w twoim sprzęcie problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...