Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry MMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że było już dużo takich tematów, jednak ja mam inne wymagania ;D dlatego chciałbym się zapytać jaką grę mi polecacie (mmo) może być zagraniczna

Nie podawać tych gier ponieważ już w nie grałem:

Metin2, LoL, RaiderZ, Runes of Magic, Vindictus, Minecraft, Cabal, Kal online, 4Story, Nostale.

Opublikowano

Elsword, AirRivals, Wizard101

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Czekaj na TESO :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Runes of Magic - dużo map, instancji, fajne questy. Ciekawy system budowania postaci, dobre animacje czarów. Ogólnie gra bardzo przyjemna z całkiem dobrą grafiką.

Last Chaos - jeżeli masz ekipę do gry to zaczynaj w LC. Świetne MMO, ale do gry zespołowej, bo samemu jest strasznie nudno. PvP jest dość niedopracowane, ale za to jest dobry system ulepszania broni i ekwipunku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...