Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2mod, a ban za fishbota?

Maxym45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy hs po dłuższym łowieniu na metin2mod da autobana? Czy przy dwóch kontach odpalonych % zbanowania wzrośnie? hs jakoś wykrywa, że dwa konta np stoją w miejscu 8h i łowią? i leci autoban?

Prosiłbym abyście mi napisali jak to jest z metin2mod.. bezpieczny?

PS. jak łowie to cały czas jestem przy kompie :)

Opublikowano

FB kamera jest narazie najbezpieczniejszy.Co do bana łowienie 8h w jednym miejscu wzbudza zainteresowanie GM-a.Zmieniaj łowisko najlepiej co 2-3h z małymi przerwami 5-10 min no chyba,że postać zostawiasz na noc.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Ja łowię na 2-4 kontach , bez bana , tylko że nie stoi 8h bez przerwy bo wylogowuję je co jakieś 2-4h i loguje na nowo. Już 3 tygodnie bez bana , kiedyś zostawiałem fb na cały dzień , i na następny dzień był ban , teraz jak robię przerwy w łowieniu nie ma bana :) Jak kilkanascie godzin bedzie stał fb to możesz sie liczyc z banem :)

Opublikowano

Szansa na bana jest zawsze i coraz więcej osób jest banowanych za fishbota. Ostatnio są to blokady z HackShielda, jeżeli stoisz przez kilka godzin w jednym miejscu i nie ma rekacji z Twojej strony. Są też przypadki, że napisze do Ciebie GM i musisz odpowiedź na pytanie, np. 'ile jest 3+1'. Fishbot to ryzyko, dlatego trzeba go wystawiać na pustych kontach, gdzie 30 level nabiliśmy botem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...