Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 duele - wasza opinia?

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według Was, jak prezentują się duele? Jaka jest wasza opinia na ten temat, nie nudzi się?

Opublikowano

Duele to jedynie dodatek do ciągłego grindu:)

Tak jak Blizzard zapowiadał na obecną chwi9lę nie ma balansu ani żadnych nagród,rankingów ale w przyszłości PVP będzie edytowane i poszerzane;)

Siema Eniu;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zagrałem kilka razy duele i raczej mnie do tego nie ciągnie. Niby wszystko fajnie, super ale ta mapka nie przypadła mi do gustu. Ogółem nie podoba mi się to, mogli zrobić to lepiej.

| Random |

Opublikowano

Diablo 3 pod względem dueli to porazka. Tyle czekania i moim zdaniem postacie dalej nie są zbalansowane

Opublikowano

Bo to są tylko duele w stanie surowym...ma się zmienić na lepsze;)

Jeśli to dyskusja to się jeszcze wypowiem. Grę Diablo 3 twórcy robili 11? lat, mieli czas na to by od razu dorobić pvp a co dopiero ulepszyć. Co roku wychodzą gry takie jak cod i są one dopracowane. Na prawdę nie mam zamiaru czekać kolejny rok na to by pvp zmieniło się ze stanu surowego na lepsze :-) Jak dla mnie olewają trochę tą grę, gracze chcieli pvp ale jest ono trochę śmieszne wg mnie.

| Random |

Opublikowano

Duele jak duele ale słabo ta mapka wyglada i do tego jest tylko jedna. Jeśli przez taki czas robili te PvP to mogli to zrobić lepiej. Nie spodobało mi się specjalnie, wole normalnie pograć :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...