Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Turniej WRPSP

prouser1295

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem twojego Pytania.

Chodzi ci o Event czy o co?

Jeżeli o Event na WR PSP to już był ok 18:00 i 2 Evnty...

Ale Jakie Laggi były masakra

Macie SS:

1362862425-U845087.jpg

1362862445-U845087.jpg

Niestety na Event się nie zaliczyłem nagrody były od 1-5 miejsca ja miałem 8 :(

320551442138510845087.png
Opublikowano

Event byl o 20. I sa one organizowane przewaznie w soboty. A turniej z mpc.. Wydaje mi sie ze jak narazie gra za malo osob zeby cos takiego robic. Musial by jakis mod to zorganizowac i jakos dogadac sie z Kamel'em. Sam pomysl mi se w sumie podoba bo napewno lepiej by to wyszlo niz na globalu z uwagi na hacki i lagi.

Opublikowano

Turnieju na mpc na pewno szybko nie będzie
przynajmniej z obecnym składem moderacyjnym działu (są wkurzeni za ostatnią akcje z turniejem)
*Pisząc składem moderacyjnym miałem na myśli samych moderatorów a nie kidmoderatorów bo ja osobiście jestem Za (nwm jak wilczek ;) )
Więc jeżeli chcecie turniej w WRPSP to najlepiej jak zwrócicie się z tym do administratorów serwera
bo tu u nas będzie ciężko (ja samemu lub w dwójkę (z wilczkiem) dużo nie zdziałam/y :( )

Poza tym z sprawami związanymi z konkursami/turniejami proszę żebyście zwracali się do moderatorów ewentualnie kidmoderatorów ;)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...