Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Myślicie

milu14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, was bardzo serdecznie mam pytanie. Ostatnio wpadł mi do głowy pewien pomysl zeby postawić server "Full Surviwal" ale nie wiem czy mi to wypali. Poniewaz mam ograniczony budzet mam tylko kaske na 20 slotow i czy to jest dobry pomysl zeby postawic ten tryb gry. Zrobilem juz Spawn, spawner świn i takie duperele.

Co myslicie na ten temat?

Opublikowano

Full Survival znudziłby się baaardzo szybko.

Dodaj jakieś urozmaicenia, chociażby te oklepane frakcje już lepsze, bo sam Survival, to masakra...

5465845486.png

Opublikowano

@UP
Może i to prawdziwy Survival, ale znudzi się bardzo szybko, przynajmniej mi.

Bez LWC zgadzam się - bez IS, shopów nie. Jak ktoś ma trochę kasy na telefonie, to przecież może sobie kupić coś dodatkowego np. VIPa.

Oczywiście nie mówię, żeby VIP dostawał Prot IV...

Tak samo ze sklepem. Mały sklepik z podstawowymi itemami na spawnie i gitara.

Ale to moje zdanie.

5465845486.png

Opublikowano

Chętnie bym na takim czymś zagrał, ale 20 sl to trochę mało :/. Bez tpa, sethome i z czekaniem na /spawn 10 sek . Taki serwer by sie przydał :D

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Mało slotow jak na początek ale myśle że po miesiącu jak to bedzie dobrze funkcjonowało dokupie odrazu 60

Opublikowano

No fajny pomysł, ale full survival to niezbyt /;. Lepiej dodać jakąś arene pvp bądż jakieś inne bajery ;P. Przypuśćmy jest sobie koleś co już gra z 2h ma tak eq żelazne itp, spotyka diamentowego koxa i go zabija .. Wtedy to już wgl się odechciewa grac ;P. Mówie, że lepiej jakieś rozrywki na spawnie zrób ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Tak własnie myślałem na jakaś areną pvp na spawnie ale nie wiem czy to dobry pomysł

Opublikowano

@UP

Może Tobie pomóc? Byłem technikiem na naprawdę wieeeelu serwerach, a w zamian nie oczekuję nawet dirta na początek :) Jak coś, to pisz na PW, Skype: daiwdn23

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Opublikowano

Robie server ze znajomymi mam osoby do pomocy wiec mi narazie nie potrzeba ale dzieki jak cos to sie odezwe

Opublikowano

Moim Zdaniem jest to Denny pomysł. . . Jest wiele takich serwerów a jeszcze jeden nic nie zmieni ;_;

Opublikowano

Ja radze odpalić taki serwer ludzie lubią full survivale tylko odpuść sobie takie rzeczy jak działki czy VIP

@Jakbyś potrzebował pomocy przy stronie www napisz do mnie

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Ja bym proponował zrobić wogle serwer na orginalnym serwerze minecrafta, a nie na bukkicie. Całkowite zero wsyzstkiego, zero pluginów, zero modów. Taki serwer byłby fajny :P

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Ja bym proponował zrobić wogle serwer na orginalnym serwerze minecrafta, a nie na bukkicie. Całkowite zero wsyzstkiego, zero pluginów, zero modów. Taki serwer byłby fajny :P

Ale tak to nie było by authme , tzn. każdy gracz będzie mógł wejść na konto innego gracza.

@top

Takich serwerów jest dużo , sam taki stworzyłem , ale padł gdyż nie miałem czasu na prowadzenie go.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Dla nie sam Survival to jest łatwizna, jednak nie zawsze.

Jeśli masz pomysły i chęci to coś może z tego wyjść.

Chętnie zobaczę jak serwer jest zrobiony.

50, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000

Opublikowano

Ja jestem za tym, abyś dodał wtedy do tego serwera coś więcej , urozmaicił. Bo tak będzie trochę oklepany. Ale i na takim chętnie bym pograł.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...