Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis] pluginów na server bukkit [1.5.1] [1.5.2] [1.6.1][1.6.2]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super napisany artykuł! Masz ode + za to, niedługo biorę się za serwer minecraft, więc ten artykuł na 100% mi się przyda ;)

J0uGd.png
Opublikowano

Do czego plugin commandSpy? Essentials posiada tę opcję pod komendą /socialspy

Do czego plugin NoItem? Takie coś ma nawet czysty MineCraft pod komendą /gamerule keepInvetory deny

Troszkę irytuje mnie też CommandBook. To baaaaardzo stary plugin, a ty napisałeś, że on jest nowy.

@down:

Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii. Ja takową już wyraziłem. Jeśli uważasz, że każdy musi chwalić Twój spis, to zgłoś mnie za nie łamanie żadnego z podpunktów regulaminu.

Rozumiem, że to jest spis, ja tylko wyraziłem opinię. Zmień też (NEW) w CommandBooku, bo to jest starsze niż essentials ;p

343731479829004887779.png

Opublikowano

@Up

To jest spis.....

I zakończ swoje spamowanie bo bd wysyłał raporty .

A jak ci nie pasuje to nie wchodź do tego tematu.

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Witam :) Jestem nowy na forum i chciałbym się zapytać czy nie jesteś w posiadaniu pluginu czy informacji o hunger games arena , dokładnie mówiąc potrzebuje czegoś co wyrzuci gracza z areny na spawn kiedy on wyloguje się na arenie . Mam teraz z tym problem ,gdy gracz wchodzi na arenę z innymi wylogowuje się tam i po następnym zalogowaniu jest tam sam i może chodzić i zbierać wszystko ze skrzynek. Bardzo prosiłbym o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...