Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pobrać M2bob'a

Kakan16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem powrócić do pl jak pobrać bo na stronie nic nie widze dajcie link z tą stroną gdzie jest download znaczy wiem m2bob tylko że linka itp. mi chodzi czy jak to wejść wszystko po kroku z góry dzięki na szybko pisane xD

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę to projekt M2bob.net został zamknięty przez brak środków na kontynuacje prac - nie było chętnych. Jedyne co możesz teraz zrobić to pobrać starszą i bezpłatną wersję stąd:

www.M2bob.de

Jednak nie jest ona kompatybilna z wszystkimi serwerami i zdarza się, że występują błędy.

Opublikowano

O boże po co takie pierdoły piszesz? Zacznijmy od tego, że m2bob działa dalej i ma się dobrze - nie skończyli aktualizować i polepszać bota. Download wyskoczy Ci jak będziesz miał konto premium 25 zł 20 dni na Allegro.

Opublikowano

O boże po co takie pierdoły piszesz? Zacznijmy od tego, że m2bob działa dalej i ma się dobrze - nie skończyli aktualizować i polepszać bota. Download wyskoczy Ci jak będziesz miał konto premium 25 zł 20 dni na Allegro.

Ostatnia aktualizacja była w lutym i miała to być ostatnia wersja z tego co pisali autorzy, dlatego nie wiem czemu tutaj Ty zabierasz głos. M2bob działa dalej, jednak klucze na Allegro niedługo się skończą i już nie będzie można korzystać z tego bota, aż do czasu autorzy nie wrócą do projektu - zapowiadali dłuższą przerwę już jakiś czas temu. ;-)

A jak kupić tego m2bob za pomocą sms nie ma już darmowego ;/ ?

M2bob był darmowy na początku, potem kosztował bodajże 20 € za 40 dni korzystania. Możesz w internecie znaleźć jeszcze M2bob'a 1.7.6, którego pobierzesz za free, jednak mogą wystąpić potem problemy w działaniu.
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...