Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dostałem bana (reszta w opisie)

MaLiNoV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc gram na FishBocie i tak wychodzę z konta i po godzinie wchodzę i piszę że konto jest zablokowane. Nie dostałem żadnej wiadomości na e - mail i nie wiem co teraz robić?? Pomużcie

Opublikowano

Dostałeś bana na zawsze za używanie wspomagaczy, czyli w tym wypadku za fishbota. Blokada jest nałożona na wszystkie postacie połączone jednym e-mailem i trwa przez 21 lat. Co możesz z tym zrobić? Niestety nic, bo została ona nałożona z automatu - zapewne napisał do Ciebie GM, a Ty nie odpisałeś, chociaż 'coś' na koncie łowiło.

Opublikowano

Jaki serwer?

Jeżeli na PL to jest chyba blokada na 30 lat (o ile dobrze pamiętam) Na ravii jest perm na IP .

Tak więc gdzie grasz

Na PL ale nic na e-mail nie przyszło

Opublikowano

Bany , które dostaje się z automatu przez hackshielda nie są wysyłane na poczte , jak napiszesz do supportu to ci odpowiedzą , że dostałeś bana bo hackshield wykrył i nie ma od tego odwołania , możesz powiedzieć ile czasu łowiłeś ? Na fb w kamer modzie musisz się wylogowywać co kilka godzin żeby uniknąć bana , ja się wylogowuję i loguje na nowo po jakis 2-4 godzinach łowienia , i już 3 tygodnie bez bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...