Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]gry steam

lee4its

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemaa, szukam gier na steam darmowych które mi zostaną jak możecie dajcie jak najwiecej tytułów, lajkuje ale tylko na steam zebym mial duzo gier ^^

Uczeń
Opublikowano

Przecież masz tuku jeden na steam zakładkę z darmowymi grami wybierz coś sobie...

//bez obrazy

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

nie tukuj mi dziecko, po prostu nie zauważyłem jak chcesz pyskować to nie mi

//spam

Opublikowano

lee4its tak patrze na poziom twojej wypowiedzi i zastanawiam sie czemu piszesz "dziecko" skoro sam piszesz jakbys z piaskownicy nie wyszedl :) Mysle ze nie mozna miec steam i nie byc "tukiem" skoro nie widzi sie gier Free2Play ;]

//spam

Opublikowano

no co Ty nie powiesz, nie spamuj mi w dziale moim jak chcesz to chodź pogadać na ts

Opublikowano

Team fortress 2, dota 2, monday night combat, pirates and vikings, champions of regnum, dc universe itd...

Opublikowano

Jeszcze raz zobaczę wojenkę, a posypią się bany.

Co do tematu.

Spiral Knights, Team Fortress 2, Alien Swarm, Planetside 2, Gotham City Impostors, Tribes Ascend, Blackight Retribution, Age Of Empires Online.

Opublikowano

dobra DesoPL nie posikaj się, zaraz Ci się mokro zrobi panie "moderatorze single player" i trzeba będzie sprzątać

ps. dzięki za gry i pomoc, chociaż...

Pierwsze upomnienie, następnym razem będzie ostrzeżenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...