Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ciagle problemy z internetem ...

zapas25PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzwonilem ostatnio do dostawcy i powiedzial mi ze wysoki ping to wina lola ( chyba nie ! ) gram na east w innych grach tez mam skoki pingu , Zadzwonic do niego ? ; ) Jesli tak to co mam powiedziec , bo nie wiem jak sie do nich zwrocic ( zeby mnie te ***** do sądu nie podaly ( ten internet to zenda ! ) Pomozecie? ; )

Opublikowano

Powiem tak. Mam taki sam problem, wyłącza mi się net w trakcie grania w lol'a i to jest wkurzające już.. Możesz im powiedzieć wszystko tyle żeby nie gwałtownie, tylko spokojnie i bądź opanowany. Dzwoń do skutku aż ci naprawią xD

Opublikowano

Od kogo masz neta ? Podaj swój sprzęt, może wina nie leży po stronie dostawcy internetu ;)

Opublikowano

Dzwonilem ostatnio do dostawcy i powiedzial mi ze wysoki ping to wina lola

Dostawca albo jest w Bronze V albo oberwał banem z leaverbuster.

Jak można mieć słaby internet z tego powodu, że ma się na kompie LoLa? Masło maślane....

Opublikowano

Dostawca albo jest w Bronze V albo oberwał banem z leaverbuster.

Jak można mieć słaby internet z tego powodu, że ma się na kompie LoLa? Masło maślane....

Heh niee , ten koles ma z 30 lat , nie gra w lola ; ) tylko pytal się w jakich grach mam takiee problemy ( nie tylko w grach one występują ) Mam radiowkę ale nadajnik bardzo blisko , Gram w lola rok i wczesniej nie bylo takich problemow a teraz one występują ? Wtf ?
Opublikowano

Od kogo masz neta ? Podaj swój sprzęt, może wina nie leży po stronie dostawcy internetu ;)

Tutaj macie stronkę - kol-net.pl

Sprzęt ? Nwm po co ... Ale ok...

MAM 2 KOMPY , najpierw spec tego starszego

Karta graf- nVida geforce 9600gt

3gb ramu

Processor - Intel core 2 duo 2,6 ghz . x2 . E5200( chyba) Dysk - 475 gb .

Teraz 2 -

Karta graf. Geforce GTX 580

Ram - Kingston Hyper X 1600MHz 2x4GB

Procek - i5 2500K @ 5.0GHz

Dysk - 1000gb . ( ok )

Plyty glowne tez podac ? ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...