Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowa zmiana nicku?

Candle Jack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak powyżej czy istnieje jakis trick na zmiane nicku w lolu bez tego płacenia 1300rp? bo mysalem ze by sie udało jakby sie zrobilo konto na 10minutsmail, zmienilo email, potem za 10minut email sie usuwa i moze cudem by sie dalo nick zmienic ;_: Znacie jakis sposób?

Opublikowano

tylko i wyłącznie zakup rp i wydanie ich w sklepie na usluge zmiany nicku bedzie skutkować zapewnieniem przeprowadzenia dla Ciebie tej operacji :) albo szukaj konkursów, dają code ostatnio na streemie dyrusa był no ale ze nie potrzebuje zmiany nicku to wziął ktoś inny.

16k7y4p.png

Opublikowano

Jeżeli udowodnisz że Twój nick zawiera znak firmowy, np gdybyś miał nick "Metallica" albo "McDonalds" i zgłosiłbyś że chcesz zmienić, bo dostałeś ostrzeżenie od firmy pod którą się podszywasz, to dostaniesz taką możliwość, obobwiązuje to w każdej grze, ale jeżeli masz nick np Wujek Stasiek, to mozesz zapomniec ;d

Opublikowano

nie badz aktywny 3 miesiace to wtedy jest mozliowsc zmiany nicku za darmo ,tak bylo chyba w listopadzie tamtego roku

moge sie mylic ,ale zmienialem nick za darmo na jednej postaci

­

Opublikowano

Tak chyba jeszcze istnieje ten bug , masz rp za free , ale potem ban , nie polecam .

A tak naprawdę czlowieku taki glupi jestes?

Bugiem bym tego raczej nie nazwał, płatność się dokonuje - a to że Riot przyznaje RP po zatwierdzeniu danych przy płatności PP to już inna sprawa, ukłon w stronę graczy. Nie bardzo łapię jaki jest sens takiego oszukiwania, kiedy można bez ryzyka próbować szczęścia w różnych konkursach - czy to tych organizowanych przez Riot, czy też jakiś małych stron. Ostatnio np. [email protected] dał szansę wygrać 2x830 RP, i to w sumie dość dużą szansę patrząc na liczbę fanów. Czy to naprawdę nie wystarczy?

Opublikowano

Nie, innego sposobu niż przez RP nie ma.

przeczytaj jeszcze raz mój post, i już nie pisz więcej nic, to obowiązuje wszędzie, riot musi się przyporządkować prawu europejskiemu, o ochronie danych ZASTRZEŻONYCH

Opublikowano

przeczytaj jeszcze raz mój post, i już nie pisz więcej nic, to obowiązuje wszędzie, riot musi się przyporządkować prawu europejskiemu, o ochronie danych ZASTRZEŻONYCH

Człowieku, pomyśl zanim coś napiszesz ...

Kto robi sobie nick o nazwie McDonalds ? -.- Normalne nicki sobie ludzie robią, więc o czymś takim nie ma nawet mowy. Nie ma darmowych zmian i koniec.

Opublikowano

Ja znalazłem jeden z tricków, chociaż nie wiem czy wam się przyda.

Zakładając, że dostaliśmy od Riotu darmowe transfery w obie strony.

Tworzymy konto o takim samym nicku jak nasze main, na innym regionie.

Przenosimy maina na ten drugi region.

Gdy się zalogujemy otrzymamy komunikat, że nick jest zajęty i dostajemy pole do wpisania nowego nicku.

Jeśli chcemy a mamy transfer wracamy z nowym nickiem.

Opublikowano

A czy istnieje możliwość, że Riot mógłby dodać za darmo tag mojej drużyny przed nick bez konieczności zapłaty za niego ? Pytam, bo chciałem zrobić coś takiego całą drużyną, a 1300 RP to trochę wydatek i nie każdy może sobie na to pozwolić.

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

A czy istnieje możliwość, że Riot mógłby dodać za darmo tag mojej drużyny przed nick bez konieczności zapłaty za niego ? Pytam, bo chciałem zrobić coś takiego całą drużyną, a 1300 RP to trochę wydatek i nie każdy może sobie na to pozwolić.

Nie, taka możliwość nie istnieje.

Opublikowano

Nie wiem czy ta mozliwosc jeszcze jest ale jakis czas temu riot dawal darmowy transfer dla polakow z euw na eune i gdy byles na tym west a na east byl juz twoj nick to wyjebywalo okno do wpisania nowego, a gdy twoj nick byl nadal wolny to wystarczylo zalozyc konto na eune z tym nickiem

Opublikowano

Jeżeli udowodnisz że Twój nick zawiera znak firmowy, np gdybyś miał nick "Metallica" albo "McDonalds" i zgłosiłbyś że chcesz zmienić, bo dostałeś ostrzeżenie od firmy pod którą się podszywasz, to dostaniesz taką możliwość, obobwiązuje to w każdej grze, ale jeżeli masz nick np Wujek Stasiek, to mozesz zapomniec ;d

Jeżeli mam nick Reebok4Fun to uznają to ? w Końcu jest taka firma Reebok ^^

Opublikowano

Hmm, kiedyś po przerwie 2 dniowej od lola rozdawali każdemu zmine nicku lub regionu. Treaz raczej takiej możliości nie ma . Jesli pomogłem, naprawdę prosze o lajki ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

spytałem sie tylko o zmiane nicku, ch\/j mnie wasze bugi na rp obchodza

poczekam do 2107

nie badz aktywny 3 miesiace to wtedy jest mozliowsc zmiany nicku za darmo ,tak bylo chyba w listopadzie tamtego roku

moge sie mylic ,ale zmienialem nick za darmo na jednej postaci

to brzmi sensowanie własnie cos takiego miałem ze wyskoczyła mi zmiana nicku mimo ze byl lv 2 wbity ale to z rok temu te konto załozyłem
Opublikowano

Człowieku, pomyśl zanim coś napiszesz ...

Kto robi sobie nick o nazwie McDonalds ? -.- Normalne nicki sobie ludzie robią, więc o czymś takim nie ma nawet mowy. Nie ma darmowych zmian i koniec.

Kto zrobi ? to dziwne że na wszyskich serwerach ten nick jest zajęty zapraszam do sprawdzenia : http://www.lolking.net/search?name=Mcdonald

Ludzie zakładają właśnie nicki w nazwach zawierające tagi organizacji światowych i przez to są kłopoty.

Nemas ogarnij sie i idź spamować Tibię

@aby nie było że spam, te zmiany nickow są przereklamowane, tag teamu wsadza Ci przed nick jak napiszesz do supportu.

16k7y4p.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...