Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BF3 przez neta.

Gość DJ  Jacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj zakupiłem tak zwany Xbox live na 1 miesiąc za 20zł na przerobione konsole takie kody są w sprzedaży w sklepach z Xboxami.
Wszystko pięknie założyłem konta itd COD MW3 mi pięknie chodzi tylko nie wiem czemu BF3 mi nie chce chodzić wpisałem ten 25 cyfrowy klucz ok pobrałem aktualizacje, ktora miała 2gb, ale gdy wciskam Graj Online prosi mnie o klucz znowu .. a gdy go wpisuję jest informacja, że klucz został użyty ..

I takie pytanie.. Jak zrobić abym mógł grać w BF!
Tak wygląda po włączeniu gry do menu:

34odbp0.jpg
A tak wygląda po tym jak nacisnę opcje "GRA ONLINE" prosi mnie o kod, a jak go wprowadzę piszę mi, że został już zużyty (bo na początku go wprowadzałem)
345nbqs.jpg

Opublikowano

Proszę mi to wyłumaczyć co zrobić!

Proszę to jest pilne!!!!!

Opublikowano

A może bana dostałeś ! bo na przerobionej konsoli mozna dostać na zawsze :)

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

Jak mogłem dostać ? ? .. do nagrywania tych gier na kod'y trzeba mieć specjalną nagrywarkę ja taką mam i dzisiaj kupiłem kod i go wlepiłem, ale nie mogę grać .. ;x

Edit@

Kolega chyba nie czytał :)

Opublikowano

Kupiłeś Xbox Live na 1 miesiąc, więc masz konto Gold.

Ale do gry w Battlefielda 3 potrzeba specjalnego jednorazowego kodu. ( Online Pass ).

Czyli musisz mieć OP + Golda.

Aby zagrać w battlefielda musisz go kupić, innej opcji nie ma. Cena to tak jak tam podane 800 MSP czyli 35zł.

CoD MW 3 Ci działa tylko dlatego, że tego nie wymaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...