Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zhakowane konto i co dalej ?

NaimaD25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ktoś mnie prawdopodobnie nie lubi i chyba zhakował mi konto . Gdy próbuję się zalogować na BF , wyskakuje mi "błędne hasło" . Zmienić go nie mogę , bo na mailu też mam error ;/ Zależy mi na tym koncie , bo wydałem prawie 30 zł . Zwrócić się do supportu ? Poradźcie coś proszę :)

Pozdro !!

Opublikowano

Napisz do kogoś o zmianę hasła podaj email i dane jakie były na koncie orgin co kupowałeś z jakiego nr konta bankowego /nr tel etc prawdopodobnie konto odzyskasz

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Napisałem , zobaczymy czy odpiszą . Przesyłajcie jeszcze propozycje gdzie napisać :)

": Witam , moje konto zostało prawdopodobnie zhakowane . Gdy próbuję wejść pisze mi , że złe hasło . Jestem pewien , że dobre wpisywałem . Dane tego konta to : e-mail- [email protected] hasło (z którego ostatnio mogłem się zalogować) nd25cisowianka . Na to konto były kupione fundsy z nr. telefonu 60******6 . Kupiona była paczka za 24.60 zł . W razie pytań proszę pisać na numer gg : 2959544 lub maile : [email protected] lub [email protected]"

może być ??

Opublikowano

Napisałem , zobaczymy czy odpiszą . Przesyłajcie jeszcze propozycje gdzie napisać :)

": Witam , moje konto zostało prawdopodobnie zhakowane . Gdy próbuję wejść pisze mi , że złe hasło . Jestem pewien , że dobre wpisywałem . Dane tego konta to : e-mail- [email protected] hasło (z którego ostatnio mogłem się zalogować) nd25cisowianka . Na to konto były kupione fundsy z nr. telefonu 60******6 . Kupiona była paczka za 24.60 zł . W razie pytań proszę pisać na numer gg : 2959544 lub maile : [email protected] lub [email protected]"

może być ??

nie

Napisz tak:

Witam w tym i w tym dniu moje konto zostało skradzione. Dane dotyczące mojego konta (login) (hasło jakie było) (e mail) (telefon) proszę o pomoc w odzyskaniu konta.

Pozdrawiam.

Wykasuj to gg i e mail oni zawsze odpisują na e mail przypisany do konta orgin z którego wysyłasz ticketa.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Witam , moje konto zostało prawdopodobnie skradzione. Dane dotyczące mojego konta : e-mail - [email protected] , hasło z którego ostatnio się zalogowałem - nd25cisowianka . Na te konto zostały kupione fundsy za 24,60 zł z numeru 60*****86 . Proszę o pomoc w odzyskaniu konta.

Pozdrawiam.

Pyknie ?? :)

Opublikowano

Na pewno nie miałeś hasła z dużej litery? ;P

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

@UP

Nie sądzę, raczej by pamiętał, poza tym to nie rozwiązuje problemu z errorem na mailu...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Witam , moje konto zostało prawdopodobnie skradzione. Dane dotyczące mojego konta : e-mail - [email protected] , hasło z którego ostatnio się zalogowałem - nd25cisowianka . Na te konto zostały kupione fundsy za 24,60 zł z numeru 60*****86 . Proszę o pomoc w odzyskaniu konta.

Pozdrawiam.

Pyknie ?? :)

No teraz jest git

1391961391-U712132.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...