Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gram na imetin i mam lagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewnien problem laguje mi metin Formata robilem 2 dni temu odinstalowywalem i instalowywalem pare razy gre lecz to nie pomaga komputer mam

Karta graficzna Nividia Geforce 7900 gs

3,00 GB ram

procek 3.2 + 2.1

uwazam ze kompa mam dobrego na metina Prosze o pomoc

internet 700 KB/s

Anty wirusa mam Avasta.

Opublikowano

Avast! to antywirus, który zżera dużo pamięci, a tak naprawdę nie chroni Twojego komputera. Pobierz coś bardziej sprawdzonego, jak NOD32 czy Kaspersky. Przeczyść komputer CCleanerem i zdefragmentuj dysk (szczególnie partycję systemową). Potem włącz klienta prze GameBoostera.

Opublikowano

Ja mam antywirusa Avasta(nie narzekam ;p) internet mam o wiele gorszy od Cb,a IMetin mi jakoś normalnie chodzi :D Czasami trafiają się lekkie lagi jak każdemu ;d

Pomogłem ? Daj +

Opublikowano

Jemu chodziło pewnie o to, że pobiera po 700kb/s. Neta będzie miał na moje oko koło 5mb.

Kompa na metka masz w miarę. Ściągnij Game Booster, który wyłącza wszystkie niepotrzebne procesy i przyśpiesza grę.

Poza tym wchodź na CH gdzie jest mniej ludzi.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

1.Lagi mogą być spowodowane internetem nie liczy się predkość przy takich grach, możesz mieć neta 20000kb/s ale pingi 300ms

Sprawdz swoje pingi jeżeli beda w okolicach 60-70 to nie wina internetu.

2. Jeżeli to nie wina 1 punktu, odinstaluj clienta calkowicie. Zainstaluj ponownie i w configu ustaw Rozdzielczość 800x600 16bp i tryb okienkowy.

http://speedy.sh/Cjgqb/config.exe

Tu masz config żeby na ktorym nie moze byc lagów...

3. Możliwość posiadania złego systemu operacyjnego ....

4. Wylącz wszystkie programy typu avast,gg,skype..

5. Skontaktuj sie z team imetina .. oni powinni coś poradzić :)

6. Daj like:P jezeli pomogłemm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...