Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sklep na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na craftserve.pl jest ItemShop

Proszę o podpowiedź co tam sprzedawać.

Zaznaczam, że jest to serwer Survival / Freebuild

Opublikowano

Najlepiej VIP'a :)

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

tp na spawna (jeżeli nie jest możliwe normalnie), od banowanie, lvl, książki (napisane przez gracza lub z Enczantem), pieniądze do pluginu z money i może też komendę kick xD

-=Xa Team=-

1379958827-U247153.png

Pomogłem? Podziękuj lajkiem. ;)

Opublikowano

@UP
Komendę kick? Ty tak na serio?
Jeżeli to serwer Survival, to naprawdę wiele rzeczy można sprzedawać. Rangi, EQ, LVL, kasa itp.

5465845486.png

Opublikowano

Na jednym serwerze survival widziałem eq DIAX EQ PROT IV, MIECZ 5/2 oraz STAC KOX JABŁEK za 6,15zł. Dla mnie to jest śmieszne ponieważ cały serwer już miał wykoszone eq. Więc dam ci jedną radę. Nie dawaj takich kox itemków. Daj może diaxy, z 10 kox jabłek oraz 122 butelek expa, zbroja diaxowa, kasa, surowce tj. drewno, coobel

Opublikowano

Hmmm, VIP już jest, tak samo butelki z expem oraz ranga sponsor.

Jak dodać do sklepu od banowanie, kasę, czy np. ulepszony miecz Sharp III

Opublikowano

@refresh

Wszystkich nagradzam lajkami, jeśli odpowiedź będzie na tyle wyczerpująca temat twój nick i polecenie znajdzie się w mojej sygnaturze!

Opublikowano

Możesz dodać do VIP dodatkowe komendy, typu /heal lub /fly, /tpa. Przyda sie także osobisty kit, VIP SHOP, w którym jest taniej i wiecej przedmiotów jest w sklepach. VIP roomem z atrakcjami typu rollercoaster itd także gracze nie pogardzą. Teleportowanie kompasem, latanie na smoku(DragonTravel) lub na magicznym dywanie (MagicCarpet) także mile widziane. Specjalne warpy, np tartak i kopalnia VIP ( jest tam wiecej rud) przydadzą sie.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

jumpto, to jest od skakania na dany blok, tak?

@Edit

jak dodać to jeszcze

Hmmm, VIP już jest, tak samo butelki z expem oraz ranga sponsor.

Jak dodać do sklepu od banowanie, kasę, czy np. ulepszony miecz Sharp III

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...