Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jakiś Global Mod, zechce mi w końcu pomóc?

Slav3nso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jprdl... ile można prosić na PW nie odpowiadacie, mam za malo postów by pisać w propozycjach,

wiec napisze tu.

Mam problem z odzyskaniem konta, czy jakiś Global z łaski swojej mógłby mi pomóc?

Opublikowano

Od takiego typu spraw masz Support, jak kolega wyżej powiedział, a dokładniej jest dostępny pod tym adresem: http://www.mpcforum.pl/support/index.php

Możesz również wysłać ostrzeżenie z zablokowanego konta wchodząc na profil i po prawej na górze masz guziczek ,,Zgłoś użytkownika".

Następną i chyba najlepszą opcją jest napisanie do któregoś z nich na PW.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jprdl... ile można prosić na PW nie odpowiadacie, mam za malo postów by pisać w propozycjach,

wiec napisze tu.

Mam problem z odzyskaniem konta, czy jakiś Global z łaski swojej mógłby mi pomóc?

Pisałem w podobnej sprawie do 3 GM, żaden nie odpisał, pisz od supportu, albo do admina- Lord Makin na pewno odpisze.

Sam o tym supporcie zapomniałem, hehe muszę tam napisać.

Opublikowano

Masz gg do brenda na profilu napisz i tak najszybciej jest ;)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...