Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trasy

nafson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy myślicie, że jeżeli dużo osób napisałoby prośbę do EA lub do polskich koordynatorów o przywrócenie wszystkich tras dostępnych w World`zie to czy by je przywrócili ?

Szczerze mówiąc to "tęsknię za trasą "Seaside Interchange" bo jeszcze ani razu jej nie widziałem po wprowadzeniu ograniczenia tras.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

No dobra, tylko World ma teraz problem, ponieważ mniej graczy przybywa, a więcej odchodzi.

Moim zdaniem fajnie by było zobaczyć nową trasę;)

Opublikowano

No mi chodzi o to, żeby było z trasami tak jak wcześniej ( wszystkie dostępne )

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Wszystkie dostępne codziennie? Nie. I tak jest niewiele graczy, a dzięki temu jest szansa na znalezienie lobby w danym evencie. Może co najwyżej prosić by wróciły do rotacji.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Jak dla mnie to ta rotacja jest beznadziejna, jedna trasa jest codziennie dostępna, to czemu nie dadzą większej ilości tych tras. Trzeba chyba do nich napisać... Płacę to chyba wymagam prawda ? :)

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Najlepiej by było jakby było jak wcześniej T1,T2,T3, ale i tak dobrze wiemy, że tak nie będzie ponieważ musieliby cofnąć wszystkie Autka (przynajmniej połowe)

Opublikowano

No mi chodzi o to, żeby było z trasami tak jak wcześniej ( wszystkie dostępne )

wszystkie dostępne?

Wtedy znalezienie, kogoś do drużyny było by trudne, musiałbyś dłużej czekać, żeby znaleźć kogoś do drużyny.

Moim zdaniem powinno być tak jak jest, czyli 6 wyścigów, 5 sprintów, 8 ucieczek, 8 drag'ów, 2 pościgi.

Na przyszłość, gdy będzie mniej graczy, to powinni zmniejszyć o 2.

Znalezienie kogoś do wyścigu o 24 jest czasem trudne, zwłaszcza na drag'ach.

Trzeba nieraz czekać ponad minute.

Opublikowano

Wiesz ... Stadium & HWY 99 jest dostępne dla klasy S i jest to dość popularny wyścig. Mój znajomy to wchodzi na grę tylko po to żeby zobaczyć czy jest ten wyścig dostępny. Możliwe że jest takich ludzi więcej.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

No dobra, tylko World ma teraz problem, ponieważ mniej graczy przybywa, a więcej odchodzi.

Moim zdaniem fajnie by było zobaczyć nową trasę ;)

:)

7ef2ddf5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...