Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę ulepszyć broni

piklop122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie spotkałem się z takim problemem może napraw ją albo obniż na +10 i wbij.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Pewnie tylko pali... Idz ją napraw, obniż do 10 i ulepszaj w nocy ok.3 albo w czasie wojny. Najlepiej w nocy, bo mało ludzi ulepsza. Chybq, że się mylę, to proszę poprawić.

Opublikowano

na razie nie wiadomo co temu panu dolega :) Kolega pisze że nic nie idzie .. :D nie wiadomo o co mu dokładnie chodzi xD czy ma buga ? czy mu po prostu pali

Opublikowano

Ja osobiście sądze, że normalnie pali mu zbroje , miałem taki sam problem.
Ale nie zniechęcaj się.
Wystarczy lada pracy, a może wbić, albo obniż i spróbuj. Wbicie wyżej niż +11 , liczy się z cudem, zresztą, że jest to zrobja PVP. Jedno co mogę powiedzieć to trzymam kciuki ,na pewno się uda, czekaj na event jeżeli znowu coś pójdzie nie tak .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Pewnie tylko pali... Idz ją napraw, obniż do 10 i ulepszaj w nocy ok.3 albo w czasie wojny. Najlepiej w nocy, bo mało ludzi ulepsza. Chybq, że się mylę, to proszę poprawić.

ok. 3 w nocy? w czasie wojny? to nie ma różnicy, znam mase ludzi który niekoniecznie wbijali itemy w nocy, w biały dzień wbijało im 20, 22.

A co do sposobu to jak kolega @up na 10 obniż 13-16, obniż na 15, potem na 17 i na 20!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...