Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pancerniszczyciel

kubekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oo no ale moge nie trafic na 1 raz ;/

pamietaj ze po nrfie jego szybkostrzelnosc jest az smieszna nie wiem czy w ogole oplaca sie zwiekszac teraz magazynek (mialem go na 3 pociski kosil teraz siega dna) przydaje sie do sciagania na heda snajpera lub do pomagania przy rozwalaniu czolkow nic wiecej niestety

Opublikowano

ja mam panzerniszczyciela z dwoma strzałami i gra mi się świetnie PS na 5poziomie i w głowe mando mam na strzała (81DMG) więc dwa porządne strzały i nawet gunner się składa :) a jeżeli nie chccesz tracić kasy na 3 strzały to graj dual Snajperkami :) tak jak ja Panzer/M95 , ponieważ m95 to świetna dobijaczka :)

@UP

nie zgodze się z tobą :) za czasów kiedy w ogóle nie było zwiększonego magazynku , dużo ludzi grało panzerniszczycielem i nikt nie narzekał .. :) panzerniszczycielem można zrobić wszystko !

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

@UP jakim cudem zabiera 81Dmg? ja tez mam go na 2 strzały i na 5 Ps i zabiera najwiecej 79

Przy strzale w głowe jest więcej niż 80.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zadna broń nie zabierze więcej niż 79. Było by to popaprane ponieważ na 1 hita sciągał byś Komandosa? Bezsens.

Pancerniszczyciel zabiera powyżej 80, ale tylko przy strzale w głowe.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

panzerniszczyciel tzn. ja mam łobuza , ale to nie zmienia postaci rzeczy , on bierze komandosa na strzała :) w głowe z PS na 5 u mnie bije 81 :) wiec wasze przypuszczenia ze snajperka bierze max 79 są bezsensowne ponieważ mam Łobuza i wiem co mówie :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...