Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Macie Valkyrie? Kupcie G36E i przeróbcie na Gewehra :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, Gewehr 43 jest super bo ma duży damage ale co się z tym wiąże spada mu fire rate.

W każdym bądź razie Gewehra polecam!

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Hmh, nie wiem co tu jest do skomentowania. Gewerh jest dobrą bronią, fakt. A co do gp extreme to nie zbyt miałeś szczęścię(to nie jest hejt)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak dla mnie Gewerh jest podobny do M14 bogacz w CA jasne, że sobie zrobi jak może kupić 2x gietke.

Opublikowano

Jak dla mnie Gewerh jest podobny do M14 bogacz w CA jasne, że sobie zrobi jak może kupić 2x gietke.

No właśnie ja tak zrobiłem. Czy żałuję ? Nie wiem.

G36E nie będę używał bo to kupa :D Może na mix coś tam wezmę.

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Full nx i 0.99 kd. Najs łan!

Opis filmu kolego ;-)

BTW: Nie przejmuje się tym :-) moje kd to 0.99 i ja się z niego cieszę bo nie kampie żeby mieć lepsze tylko staram się grając bawić :-) a nie spinać by kd było + 1.8 albo jakoś tak...mogę założyć noob account i mieć kd 2.0+ jak chcesz bez nx...tylko nie widzę sensu :P

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

źle wam z tym że ktoś kupuje nx dzięki czemu Wasza gra jeszcze żyje?
gra musi sie z czegoś utrzymywać, w CA tym czymś są mikropłatności, więc nie wiem czemu sie do niego przypierdzielacie.
Ma kasę, lubi CA, niech sobie kupuje, jego sprawa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Witam otóż naprawdę polecam przerobienie na gewhre43 dobra broń na małe jak i duże dystanse fajnie mi się nią gra i ma całkiem ciekawy dźwięk :)

Opublikowano

źle wam z tym że ktoś kupuje nx dzięki czemu Wasza gra jeszcze żyje?

gra musi sie z czegoś utrzymywać, w CA tym czymś są mikropłatności, więc nie wiem czemu sie do niego przypierdzielacie.

Ma kasę, lubi CA, niech sobie kupuje, jego sprawa.

wiesz ile ludzi kupuje te nx? jak czasem patrze po youtubie to ludzie przepieprzają nawet 100k nx dziennie, i Ty mówisz że gdyby nie On, to by się gra nie utrzymała, no naprawdę brawo, nie doczepiłbym się do tego, gdyby nie fakt, że nexon zrobił system play 4 free, pay 2 win, Ci tzw. nx kidy mają ogromną przewagę, rok temu to jeszcze można było coś zdobyć z wyższej półki, a teraz nic, albo jak na platku gram, patrzę a koleś low rang pfc ma full speca, aidy i miniguna, ha i jeszcze pisał jak aktywować warlorda, więc teraz wiesz dlaczego się takie osoby nazywa nx kidami

Opublikowano

chodziło tutaj ogólnie o osoby kupujące nx.
Od zawsze na każdym serwie ktoś pisze noob nx kid itp. itd.
On posłużył tylko jako przykład.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Patrzysz akurat na g36e vs dual wiadomo że na bliski dystans nie masz najmniejszych szans Duale i Orthus to potęga bliskich starć ale popatrz np G36e vs Valkyria nx szanse jednakowe prawie wszystkie bronie za nx mają odpowiedzi za gp i wydaję mi się że niektóre bronie za gp są lepsze bo niektóre można customować a za nx już nie :)

Opublikowano

Kd nie gra ja mialem 1.49 i będe zbijał sobie do 1.00 tak oo..

A Igor dobrze gra, był ze mną w klanie to zawsze na cw ładnie nam pomagał.

76561198090890807.png

Opublikowano

Dzięki za miłe słowo :-) Mam nadzieje że jeszcze zagramy razem CW i nie przeciwko sobie ;-)

_SniiP_IgoR_

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...