Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[USŁUGA] Duckens DDoS

Duckens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DUCKENS DDoS Service

Wstęp:

W informatyce denial-of-service attack (atak DoS) lub Distributed Denial-of-service attack (atak DDoS) to próba uczynienia zasobów maszyny lub sieci niedostępne dla odbiorców. Chociaż środki do przeprowadzenia, motywy i cele ataku DoS mogą być różne, na ogół składa się z wysiłków jednej lub więcej osób które czasowo lub bezterminowo przerywają usługi atakowanego hosta podłączonego do Internetu.

O działalności:

Od dwóch lat pogłębiam swoją wiedzę na temat ataków sieciowych, cały czas gromadząc nowe serwery które zwiększają moc mojego botneta. Myślę, że ze zgromadzonym doświadczeniem na temat sposobów ataku m. in. stron http czy gameserverów, jestem w stanie poprowadzić ową usługę dla szerszego grona odbiorców. Na tym etapie, łączna moc dochodzi do 12 Gbps co gwarantuje szybkie wyłączenie prawie każdego hosta.

Wykonuje ataki na:

- Strony Internetowe
- Game Serwery
- Serwery IRC
- Team Speak
- Łącza Domowe

Kontakt:

Gadu Gadu: 12919389

Zakończenie:

Usługa jest w pełni anonimowa i otwarta dla wszystkich zainteresowanych. Jesteś ciekawy czy dam rade położyć Twój cel ? Napisz i zapytaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...