Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do zmiany IP na amerykańskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Potrzebuje programu do zmiany ip na us. Problem w tym ze wszystkie jakie są na tym forum (oprócz aola) są płatne lub na określony czas +/- 20min. Szukam takiego który nie obciąża mojego łącza (aol odpada).

Program zeby był darmowy i bez ograniczeń. Prosze nie poponujcie shitów bo hotspot HideMyIP Cyber Ghost VPN są płatne!!!!!!!

Edit : Oświeci mie ktoś dlaczego jak hostpotem smieniam ip i wchodze na metin2.pl to wogóle nie mam superrewards/sp i w dodatku zamiast pisać Stany Zjednoczone to pisze Inne państwa???

Opublikowano

Pierwsze słyszę, aby była tylko płatna wersja Hotspot Shielda. Wchodzisz na tą stronę i klikasz na pomarańczowy button z downloadem darmowej wersji:

http://www.hotspotshield.com

Gdy pobierzesz to wchodzisz w ustawienia na jaki kraj ma zmienić Ci adres IP. Wybierasz jakieś amerykańskie połączenie i już. ;-)

Opublikowano

Pierwsze słyszę, aby była tylko płatna wersja Hotspot Shielda. Wchodzisz na tą stronę i klikasz na pomarańczowy button z downloadem darmowej wersji:

http://www.hotspotshield.com

Gdy pobierzesz to wchodzisz w ustawienia na jaki kraj ma zmienić Ci adres IP. Wybierasz jakieś amerykańskie połączenie i już. ;-)

No tak to o tym wiem. Tylko mam amerykańskie ip i wszystko nice. Wchodze na whatismyipaddress i tez pisze ze mam amerykańskie. Loguje sie na metin2.pl i nie wykrywa mi go. Pisze tylko : inne państa (zamiast stany zjednoczone) i nie ma sr ani sp a jak przestawie ręcznie to z 20 oferty 2 działają a reszte piisze ze oferty są niedostepne dla twojego kraju więc jak sobie z tym poradzić? A jeżeli chodzi o ustawienia to czegoś takiego tam jak wybieranie kraju

Opublikowano

Polecam program HideMyIP lub TOR.

Testowałem hide i jest płatne a TOR zmienia na różne ip bez konkretnej lokalizacji a w tytule wyraźnie pisze ze potrzebuje amerykańskiego... i w dodatku na TOR muli strasznie a prosiłem o to również :) Czytajcie ze zrozumieniem

Opublikowano

Testowałem hide i jest płatne a TOR zmienia na różne ip bez konkretnej lokalizacji a w tytule wyraźnie pisze ze potrzebuje amerykańskiego... i w dodatku na TOR muli strasznie a prosiłem o to również :) Czytajcie ze zrozumieniem

TOR ma tysiące możliwości - możesz ustawić na adres IP każdego kraju. ;-) Musisz po prostu ręcznie zmienić połączenie w ustawieniach (nie pamiętam dokładnie, która to była ikona w programie). Wejdź na oddzielną stronę Super Rewards czy SponsorPay i tam rób reklamy (nie na oficjalnej stronie Metin2.pl).

Opublikowano

TOR ma tysiące możliwości - możesz ustawić na adres IP każdego kraju. ;-) Musisz po prostu ręcznie zmienić połączenie w ustawieniach (nie pamiętam dokładnie, która to była ikona w programie). Wejdź na oddzielną stronę Super Rewards czy SponsorPay i tam rób reklamy (nie na oficjalnej stronie Metin2.pl).

No tak ale jeżeli chodzi o oficjalną stronę to musiałbym się zarejestrować czy jak??? Dałbyś rade przypomnieć jaka to była ikona?? Ewentualnie w google grafika zobacz. Bd wdzieczny

Opublikowano

No tak ale jeżeli chodzi o oficjalną stronę to musiałbym się zarejestrować czy jak??? Dałbyś rade przypomnieć jaka to była ikona?? Ewentualnie w google grafika zobacz. Bd wdzieczny

Tak, wtedy musisz się zarejestrować na danej stronie. To była bodajże ikona kuli ziemskiej lub czarnego człowieczka - wydaję mi się, że to pierwsze, jednak sprawdź (po odpaleniu powinna wyskoczyć ogromna lista z adresami, krajami, itp).

Opublikowano

Tak, wtedy musisz się zarejestrować na danej stronie. To była bodajże ikona kuli ziemskiej lub czarnego człowieczka - wydaję mi się, że to pierwsze, jednak sprawdź (po odpaleniu powinna wyskoczyć ogromna lista z adresami, krajami, itp).

Czy ty też robisz reklamy na tych stronach głównych??

Czy jak juz sie zarejestruje itp to jak to robic powiedzmy mam reklame co za nią dostaje i jak moge to zamienić na smocze monety?

Opublikowano

Czy ty też robisz reklamy na tych stronach głównych??

Czy jak juz sie zarejestruje itp to jak to robic powiedzmy mam reklame co za nią dostaje i jak moge to zamienić na smocze monety?

Robiłem reklamy na SuperRewards kilka tygodni temu. Hm... jak Ci to prosto wytłumaczyć. Dostajesz 'punkty', które potem możesz wymienić. :-)

PS. Jak zmienisz adres IP, to gdy wejdziesz do itemshopu to musisz zmienić kraj w prawym górnym rogu (jeśli zostawisz tam Polskę to nie będzie reklam).

Opublikowano

Robiłem reklamy na SuperRewards kilka tygodni temu. Hm... jak Ci to prosto wytłumaczyć. Dostajesz 'punkty', które potem możesz wymienić. :-)

PS. Jak zmienisz adres IP, to gdy wejdziesz do itemshopu to musisz zmienić kraj w prawym górnym rogu (jeśli zostawisz tam Polskę to nie będzie reklam).

Czyli kraj mam zmienic na stronie superrewardsu czy na metin2.pl?? Bo jak bd uzłupełniał na stronie sr to dostane pkt i je wymienie to tam trzeba jakis jezyk zmieniac czy cos ?

Opublikowano

Czyli kraj mam zmienic na stronie superrewardsu czy na metin2.pl?? Bo jak bd uzłupełniał na stronie sr to dostane pkt i je wymienie to tam trzeba jakis jezyk zmieniac czy cos ?

Jeżeli chcesz koniecznie zmieniać na stronie Metin2.pl to tam zmień po prawej stronie u góry kraj, w którym 'niby' mieszkasz - jest to szczerze powiedziawszy prostsze, jednak możesz wybrać metodę na stronie z danymi reklamami. Na Super Rewards dostaniesz wtedy przy rejestracji możliwość ustawienia, jakie chcesz oferty - przy tym będziesz musiał wybrać kraj i język (nie wybieraj Polski, bo będziesz miał słabsze reklamy/ankiety).

Opublikowano

Przy zakładaniu nowego konta na CyperGhost dostajemy na miesiąc konto premium. Wystarczy czytać komunikaty i się wie takie rzeczy.

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz koniecznie zmieniać na stronie Metin2.pl to tam zmień po prawej stronie u góry kraj, w którym 'niby' mieszkasz - jest to szczerze powiedziawszy prostsze, jednak możesz wybrać metodę na stronie z danymi reklamami. Na Super Rewards dostaniesz wtedy przy rejestracji możliwość ustawienia, jakie chcesz oferty - przy tym będziesz musiał wybrać kraj i język (nie wybieraj Polski, bo będziesz miał słabsze reklamy/ankiety).

Tak tylko chce ci przypomineć że jak zmienie tam kraj (jak ci zresztą wcześniej pisałem) to jak oferty klikne to pisze wtedy : ta oferta jest niedostępna dla twojego kraju i kaplica

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...