Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Wiem że to forum dla hackerów, ale...

IgorCA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że to forum dla hackerów, ale...w końcu usuneli VIP hacka dla Combat Arms :-) Mnie to cieszy pewnie połowę smuci i znajdą inne sposoby na wkurwianie innych ale z tego co mi wiadomo Game Anarchy to jedno z większych forum hackerskich.

Pozdrawiam, nie hacker :3

gameanar.png

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

To ile tego jest o.O ?

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

loaded cheats i brutal chyba maja jeszcze vip hacki, sa moze jeszcze inne... a sory bo GHB niby nie dziala narazie to chyba te dwa zostaja

Opublikowano

I tak zaraz wyjdą nowe hacki. Loaded hacks ma opcję bez spamu.(czyli prawię jak vip). Hacki zawszę były i będą, jak w każdej grze F2P. Btw prefixy..

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Racja hacki były i będa, beda nowe zabezpieczenia hackerzy znow je zlamia i tak w kolko. Te zabezpieczenia co robia to dla hackerow tak jakby nauka. Oni sie ucza robic nowe zabezpieczenia itp a hacker uczy sie jak je zlamac, proste.

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

GameAnarchy wróci w wielkim stylu...:) zawsze mieli pierwsi np. lifetaker i inne pierdoły, więc drunken troszkę popracuje i wróci z czymś mega :)

ehh.:)

Opublikowano

@up jesteś idiotą :)

@topic

Pisał gościu że założyli mu sprawę w sądzie i nie miał szans on sam vs drodzy i dobrzy prawnicy nexona ;)
ale w końcu hacker to może by sobie poradził :D

Opublikowano

Game Anarchy zrezygnował z VIP-a Ca na jakiś czas. On jeszcze wróci. Jasno jest napisane na ich forum, więc nie wiem z czego taka radocha .

Zdobędą zajebiste bypassy i jebną takiego hacka, że wtedy dopiero będzie płacz

9368_gold.png

Opublikowano

Szkoda...jaki to sens gry z hackami xD ? Dobra pytam na hackerskim forum nie oczekuję odpowiedzi :-)

_SniiP_IgoR_

Opublikowano

skąd info

Jeżeli chodzi ci o mody, to supercarz planuje coś "przelomowego", ale będzie pewnie to samo co ostatnio - mpc ujrzalo to miesiąc po publikacji, albo i dłużej

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja być nie Hacker. Na temat - Będzie wiele innych hackow i są i bedą więc... :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wiem że to forum dla hackerów, ale...w końcu usuneli VIP hacka dla Combat Arms :-) Mnie to cieszy pewnie połowę smuci i znajdą inne sposoby na wkurwianie innych ale z tego co mi wiadomo Game Anarchy to jedno z większych forum hackerskich.

Pozdrawiam, nie hacker :3

gameanar.png

znowu ci skill zniknie?

///mimo, że masz parasolkę 5%. Za wiele razy była ci już zwracana uwaga

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

W temacie pojawiają się spam. Aby nie urodził się zaraz jakiś flejm zamykam temat. Nie widzę potrzeby, aby nadal był otwarty .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...