Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] DMG Hack na Azmal

slubs09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej w temacie.

Chodzi mi o ten hack (nie ważne x ile razy minimum x3), z nowym działającym downloadem (sprawdzonym). Żeby działał na Surę (męszczyzna). Szukałem na forum ale nigdzie nie ma działającego downloadu. I wiecie czy może będzie działał na privku Azmal?

44758890639358990822.png

Opublikowano

Czmu jak wkłdam ten PC do tego folderu pack i uruchamiam grę jestem bronia? (Nie tylko ja, nie nie moge się ruszyć?)

44758890639358990822.png

Opublikowano

Czmu jak wkłdam ten PC do tego folderu pack i uruchamiam grę jestem bronia? (Nie tylko ja, nie nie moge się ruszyć?)

Pliki PC nie są kompatybilne z danym klientem. Którego DMG hacka wgrałeś? Zostały podane trzy, dlatego jeżeli jeden nie działa to sprawdź innego.

Opublikowano

Zaintalowałem 1 czyli "by Vito" (Podkreślam że Azmal to prywattny serwer)

@edit

Do tego dmg by vito

Po prostu wrzuciłem PC oby dwa do folderu pack... (kiedyś tak działały) nie wiem czy obejście wymagane jest, ale chyba nie, jeżeli tak to jak się nazywa.

Dmg by neono też nie działa... instaluję do folderu pack i klops... nic się nie dzieje.

Chyba wyjaraziłem się jasno że chce hacka +x3 dmg (który zadaje dmg również w PVP ze skili)

44758890639358990822.png

Opublikowano

Zaintalowałem 1 czyli "by Vito" (Podkreślam że Azmal to prywattny serwer)

@edit

Do tego dmg by vito

Po prostu wrzuciłem PC oby dwa do folderu pack... (kiedyś tak działały) nie wiem czy obejście wymagane jest, ale chyba nie, jeżeli tak to jak się nazywa.

Dmg by neono też nie działa... instaluję do folderu pack i klops... nic się nie dzieje.

Chyba wyjaraziłem się jasno że chce hacka +x3 dmg (który zadaje dmg również w PVP ze skili)

Sprawdziłem i DMG od Vito mi działa. Zadaje on podwójne obrażenia z większości skilli oraz potrójne z niektórych. Musisz odpalać przez obejście, inaczej pliki się usuną!

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...