Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szukam pomocy w stworzeniu gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osoby która pomoże mi stworzyć grę silnik jest podobny do margonem nie jest to gra przez przeglądarke tylko pobierana

gra miała by fabułę

Najbardziej szukam osoby znającej się na edycji silników

pomoc w budowaniu map robieniu questów

i przydał by się też grafik

oczywiście nagroda mogła by być w formie $$$

jeśli wykombinowało by się jakiś system płatności

i do tego jakieś udogodnienia pomysłów mi nie brakuje ale samemu trudno się zabrać do czegos takiego

chętnych proszę o kontakt na GG:33718274

1377863814-U611928.png

[/center]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kur**** ludzie ogarnijcie @UP Nie wypowiadaj się w tym temacie bo nic nie w nosisz i jak bym napisał żebyście wy podali GG to mieli byście też pretensje wiec wole żeby do mnie się odzywali

2x@UP Nie nie szukam os które zrobią wszystko za mnie

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

@foxbond

Nie chcę się kłócić, ale w dużej ilości twoich postów jest coś na temat twojej gry. Nie to, że mam coś przeciwko twojej grze, ale ku*wa ogarnij się z tym.

Jeżeli chcesz kogoś do współpracy pisz do niego na pw lub daj nowy temat, a nie w każdym temacie, który ma mało wspólnego z twoją grą PISZESZ TYLKO O NIEJ ?!

PYTAM SIĘ PO CO ?!

Każdy ma swój projekt i nie widziałem takiej osoby (prócz ciebie), która tak często wspomina o swojej grze, nie tylko ty masz swoje gry.

Wnosząc coś do tematu:

gra miała by fabułę

Wow, zaskoczyłeś mnie, gra by miała fabułę? Nic oryginalnego jak pisał foxbond.

Napisz coś więcej jaka dokładnie miała być niby fabuła tej gry, jeżeli ją w ogóle już masz.

oczywiście nagroda mogła by być w formie $$$

To mogła by być, czy nie mogła by być? Napisz czy dzielimy się zyskami, czy płacisz od ręki, czy jeszcze w inny sposób, czy w ogóle za darmo mamy harować ;) .

Napisz też czy coś ty potrafisz?

Czy np. ja bym musiał wszystko robić, a ty tylko zadania przydzielał.

Przydał by się też wiek, bo nie wiadomo z kim mamy do czynienia, z dzieckiem? Czy z poważną, dorosłą osobą?

...

Opublikowano

mało wspólnego z twoją grą

stworzyć grę silnik jest podobny do margonem

To jest jedyny powód dlaczego odpisałem w tym temacie.

to pisz na [email protected]

Podałem e-mail kontaktowy, aby odpłacić autorowi. On chciał na gg (którego nie mam) to ja chcę na e-mail.

Oczywiscie napisz co potrafisz

Napisz też czy coś ty potrafisz?

Najlepiej będzie jeśli poprzesz to jakimiś projektami.

Opublikowano

Ja jestem chetny, znam html doskonale uczylem sie ostatnio, tylko 2 tygodnie mi zajelo. Oczekuje zaplaty 2000zl miesiecznie

Jestem programista html

Opublikowano

@CreXminecraft

Tak ciężko napisać więcej informacji ?

Jak by ci naprawdę zależało na stworzeniu owej gry to byś się nie obrażał za nasze komentarze tylko podał byś więcej info, bo np. po skończeniu pisania silnika gry, nie chciałbym się dowiedzieć od ciebie, że płacisz mi doładowaniem do telefonu za 50zł ? :P

@Paker131

Ja jestem chetny, znam html doskonale uczylem sie ostatnio, tylko 2 tygodnie mi zajelo. Oczekuje zaplaty 2000zl miesiecznie

Tym to mnie dobiłeś o.O

Samym HTMLem dużo nie zwojujesz, a do tego oczekujesz 2000 zł na miesiąc ?! :O:D

Jak już potrafisz co nie co HTMLa to bierz się za PHP ;P

...

Opublikowano

2K miesięcznie ?

Kolego ja może max 1000 bym chciał jak by gość był wymagający ,a znam

HTML4 (trochę 5), CSS2,3 (oraz 1 ,ale nie rozróżniam co było w CSS1 ,a co w CSS2), JavaScript, JQuery, NodeJS, PHP, Uczyłem się ActionScript (i coś tam bym pewnie napisał ,ale troche by mi zajęło).

Znam zapytania MySQL, potrafię obsługiwać się Adobe Flash CS4,5,6 oraz narzędziem PHPMyAdmin.

EDIT: No chyba ,że serio gość wymagający to trochę więcej ,ale nie 2K za 2 tygodnie nauki HTML'a....

Opublikowano

Ahahaha 2k za HTML :D :D Soreczka ale spadłem z krzesełka :D

Kolego może cię "zatrudnię" jako programistę i zapłacę ci 2k tylko powiedz co mi wyczarujesz w samym HTML'u ? :D

Opublikowano

Ahahaha 2k za HTML :D :D Soreczka ale spadłem z krzesełka :D

Kolego może cię "zatrudnię" jako programistę i zapłacę ci 2k tylko powiedz co mi wyczarujesz w samym HTML'u ? :D

Potrafie napisac youtube w jednej linijce kodu:

<iframe src="http://www.youtube.com"/>

Jestem programista html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...