Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cod 2 Undetected WH - Problem ;) v1.3

dsfger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Kolega zgrał mi undetected wh 1.3 do cod2. Jest undetected , ponieważ grałem u niego na tym wh po 30min na kilku serwach na żadnym mnie nie wywaliło. Tylko mam mały problem ;\\ Gdy wchodzę na jakiś serwer gdzie są ludzie zamyka mi się odrazu COD2 , tam gdzie nie ma ludzi moge normalnie wbić na tym wh. Robiłem reinstalke coda i nie pomogło. Wiecie może dlaczego tak się dzieje ?

PS : Takie coś pisze jak odpalam coda na tym wh ( Nie znam się zbyt na węgierskim i angielskim , a translator google do dupy to tłumaczy ) :

34533890101164418898.jpg

Może to chodzi o windowsa ? Bo ja mam 7 on XP ?

Błagam was o pomoc. Jak pomożecie wrzuce to wh wam ;D

A może to przez antywirusa Nortona?

sasawf.png

Opublikowano

Albo już jest detected albo z tego co wyczytałem zbanowało cię na CD-KEYa.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Nie możliwe , że detected. Grałem u kolegi i wszystko pięknie hulało. Bana też nie mam bo na pustego serwa moge wbic. Próbowałem odpalić jako admin , lub ze zgodnościa XP ,ale wtedy nawet nie mogłem odpalić ;\\

sasawf.png

Opublikowano

Nie masz przypadkowo wrzuconego tego hacka do folderu z gra (lub podfolderow)?

Z drugiej strony sam komunikat nie wyglada jak blad a potwierdzenie ze hack zostal odpalony.

Opublikowano

Mi to wygląda na error - uwaga upewnij się ze nie włączyłem hack z folderu gry, ściągnij go jeszcze raz i włącz z miejsca gdzie się ściągnął.

Opublikowano

Jeżeli to byłby błąd w związku z umiejscowieniem hacka w folderze/subfolderze CoD4, to znaczyłoby, że autor napisał kod zamykający grę co by było bezsensowną prewencją. Również kontrargumentem jest fakt, że hax działa gdy nie ma graczy na serwerze.

To jest zwyczajne ostrzeżenie przed PB/GV-S skanującymi katalog CoD4 w poszukiwaniu znanych im nazw plików.

Co do jednego poprzednika:
"Albo już jest detected albo z tego co wyczytałem zbanowało cię na CD-KEYa."

Oba rozumowania są błędne. Jeżeli byłby detected, to żaden anty-cheat nie wyłączyłby CoDa, tylko banował (chyba, że hax ma połączenie z internetem i autor celowo w przypadku możliwości wykrycia dodał auto-wyłączenie gry (!?) NIE. Hax wciąż działa, gdy nie ma graczy na serwerze, więc to nie to).

'Zbanowało cię na CD-KEYa' - ostrzeżenie mówi o czymś zupełnie innym.

Reasumując - są dwa rozwiązania:

- Hax nie ma odczytywanego base-addressu dllki (po polsku: dla systemu XP, pliki mają jednakowy początkowy adres binarny, a w wyższych wersjach on się zmienia i jest losowy) dla win7 (solution: znajdź innego haxa)

- Nie jesteś w posiadaniu najnowszego .NET Framework (nie jestem pewien co do tego, ale warto spróbować)

http://www.dobreprogramy.pl/.NET-Framework,Program,Windows,17635.html

Instalujesz na własną odpowiedzialność

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...