Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Mój Pierwszy Ranked [ ELO HELL ] !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj uzyskałem 30 lvl , postanowiłem zagrać Rankeda i zobaczyć jak to w rzeczywistości jest ...

Na poniższym Screenie wszystko widać ...

hahahaic.png

5 AD w przeciwnej drużynie ( wystarczy sama kolczasta kolczuga ... ), XIN ZHAO OP BUILD !!! , Olaf MID ...

Jak widać EloHell istnieje , więc nie mówcie że nie . :rolleyes:

Opublikowano

Wiesz jedyne co musisz poprawić to farma ;] tak to może git albo wylosowały ci się zera .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Wiesz jedyne co musisz poprawić to farma ;] tak to może git albo wylosowały ci się zera .

serio? 30min - 100farmy

Tak może i miałem mało FARMY , ale miałem na solo Topie Varusa,Jaravana i Shaco więc 3 v 1 i łatwo się nie FARMIŁO :)

Opublikowano

Bo jestes unranked i wrzucilo Cie na poziom ludzi z 10 lvlami , ale ktorzy maja poprostu 30.

Popracuj nad farma i buildem , stackowanie lifesteala na teemo , to bieda , tak pozatym teemo AP > AD.

Opublikowano

Nie ma to jak robienie teemo pod ad hehe. Jemu można jedynie phage i botrk zrobic

Xin pd op haahahhahaahah

Nie wiedzialem ze az takie lowy graja w lola, dzieki tobie mam inny widok na poziom moich gier

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...