Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić dalej

Bambus.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Pogrywam na kronosie, mam woja 42 lvl

eQ :

-Smocza+9 Kd deff/speed +4 5bonów między innymi 1500pz

-FMS+ 9 sr 21 12 sila

-Żelak+9

-Ebo+9

-Buty (kozaki+7) 1500pz

-Naszyjnik 100pz

-Białko+9

- Tarcza na 41 +7

I nie wiem co dalej zrobić zostać na 42 i dropić na cieniach, czy podbić się do 54 (3skille m) i czytać sobie książeczki i rozwinąć eq pod exp w V2. Dodam, że gram bodym :)

Opublikowano

Ja bym podbił się do 54. Przecież na 54 też możesz siedzieć na metkach cienia + jeszcze metki diabła no i twardości. Na 54 moim zdaniem najlepszy zarobek. No i przy okazji 3 skile na m będą. Tak więc bij ten 54 i rób skile.

Opublikowano

FMS słabiutki ja bym został na tym lvl'u i posiedział na metkach 40/50 i dorobił się na lepszego FMS'a.

Opublikowano

Bij 54, zrób skile, jeśli się nie pomyliłeś i faktycznie masz naszyjnik 100hp to zmień na 1,5k/2k:D, i jeśli chcesz zarabiać na metkach to poszukaj jakiegoś riba śr ok 35 najlepiej z kd potwora i kryta +4. Jeśli chciał byś np chodzić na lorda małp myślę że ten fms Ci styknie do bicia go z buta szczególnie że jesteś body a on za dużo hp nie ma.

Opublikowano

Posiedz jeszcze trochę na tym lvlu, jak kupisz lepszy rib/fms wtedy wbij 54.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

siedz na metkach ,poexp sobie postacie jak bedziesz mial z 10 to sobie fms pomieszaj tymi zmiankami na 20 lv.powbijaj skille sobie na m6/m7 potem idz expic dalej

Opublikowano

Polecam Ci wbić większy lv, dopić skille M i isc na sohan masz tam 2 metki. Zrób se także buffka (;

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

pomyliło mi się z wisorem :D 1000hp mam w nim :P Dzięki wszystkim za pomoc :)

Tak czy siak, zdobądź NNO w tarczy, wbij 48 lvl i pójdź na Lorda Małp na wierzchowcu z buffem, abyś trochę zarobił.

PS. Jeżeli temat został rozwiązany, umieść posta z formułą 'do zamknięcia.' :-)

Opublikowano

Tak czy siak, zdobądź NNO w tarczy, wbij 48 lvl i pójdź na Lorda Małp na wierzchowcu z buffem, abyś trochę zarobił.

PS. Jeżeli temat został rozwiązany, umieść posta z formułą 'do zamknięcia.' :-)

Na Lordzie idzie zarobić ? Bo w M1 Nie widzę za dużo sklepików, więc medale chyba nie schodzą ;/

Opublikowano

Na Lordzie idzie zarobić ? Bo w M1 Nie widzę za dużo sklepików, więc medale chyba nie schodzą ;/

Nie mówię o Medalach, tylko o Kamieniach Duchowych, zbrojach z bonami i Ziołach. :-)

Opublikowano

Nie mówię o Medalach, tylko o Kamieniach Duchowych, zbrojach z bonami i Ziołach. :-)

No fakt zapomniałem, że to z niego leci :) Dzięki za pomoc! Do Zamknięcia ! :D

Wyexpię sobie kilka postaci i pomieszam FMS-a, zobaczę co z tego będzie :) Potem wbije 48 jak radził kolega wyżej i bd klepał lorda, oraz sohan :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...