Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupię]mobo+pcu+ram

Pastek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję do kupienia mobo+ram+cpu.

Wymagania:

Cpu:2 rdzeniowy przynajmniej 2x2.0

mobo:ddr2,zintegrowana grafika

ram:przynajmniej 1gb w 1 kosci lub wiecej w kilku

Do procesora oczywiście również radiator z wentylatorkiem.

Propozycje pisać tutaj lub na pw.

Możecie też wysyłać aukcje na tablicy,allegro itp.

Dzięki z góry

Odrazu cene proponowac.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Tutaj nie można handlować, jak już to na GG/skype się możecie dogadywać. Mobo z integrą? Ciężko dostać, a szczególnie taką dobrą. Napisz ile masz hajsu to coś ci polecimy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

No zajebisty zestaw.

Musze tylko troche kase pozbierać,bo to wszystko z przesyłką wyjdzie około 300zł.

A czy na takim zestawie będzie się dało grać w Minecrafta,Cs'a i Metina 2 w konfortowych warunkach i bez lagów?

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Nie, z taką kartą graficzną pograsz w pasjansa i mario.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Fuck zapomniałem,że jak narazie ja bd chciał tylko ten komp jako do nauki i do neta i będę dopiero zbierał na gpu za około 100-150 zł.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

A czy mógłby mi ktoś jeszcze podać jakąś dobrą karte graficzną w cenie około 150zł?

Oraz czy zasilacz 400w wystarczy np. fortron lub chieftec?

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

A czy to ma jakieś znaczenie czy gpu ati radeon 4850 czy gigabyte radeon 4850 itd.?

Oraz z jakim chłodzeniem najlepiej brać możecie podać jakiś dobry przykład,bo każda karta ma inne na allegro.

A zasilacz to żeby nie było wątpliwości to może wezne 450w używke.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

A czy to ma jakieś znaczenie czy gpu ati radeon 4850 czy gigabyte radeon 4850 itd.?

W zależności od firmy wypuszczającej GPU. Różnią się chłodzeniem i np. sekcją zasilania(może być mocniejsza), która przydaje się do o/c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...