Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw Komputerowy do 3330zł kupno na początku 2014

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=59683&s=71137&s=70224&s=70408&s=72453&s=70533&s=70170&s=74684

Ma ktoś podobny zestaw teraz? jak on się sprawuje, jeżeli wyjdą haswelle i nowe gpu to mam w zamiarze wymienić cpu gpu i jeśli trzeba będzie to mobo na nową podstawkę. kupuję w lutym 2014, gdyż obliczyłem, że zarabiając 300zł miesięcznie na praktykach, i wydając około 70% z tego na fundsy do bfp4f, jakieś przekąski ubrania, to do tego czasu uzbieram tyle.

Nie wmawiajcie mi, że np mobo gówno, boxowe chłodzenie i OC lol debil itp. chłodzenie mam zamiar kupić trochę później niż sprzęt, ale za to z najwyższej półki.

W dalszej przyszłośći mam też zamiar stworzyć crossfire na 2 gpu.

Monitor mam na razie HD Ready a nie Full hd. ale jak będzie trzeba to też się kupi jakiś kiedyś.

Będę grał na tym kompie w grę.

Będę robił filmy na YT.

Jaki poziom hałasu mniej/ więcej taki komp będzie generował.

składałem ten zestaw na TechPlanet i pielengnowałem już od ponad roku, i wybrałęm podzespoły które wydają mi się najlepsze.

Nie, nie wezme dysku seagate ani innego zasilacza. Nie wezmę też Procla AMD, nie zmienię mobo, chyba, że na wyższy Extreme od AsRocka. Nie, nie wezmę obudowy z9, biorę z11, ponieważ mam już projekt na kartce jak poukłądać kable, i zmodyfikować tę obudowę. Ram mogę zmienić ale koniecznie na 8gb ddr3 1600mhz cl9, najlepiej w jednej kości, te na techplanet są najtańsze ( nie wliczając tego elixira).

nagrywarkę chcę jak najtańszą, prawdopodobnie jakąś z allegro za 30zł (tylko do wgrania systemu)

System to Windows 8, (Mówcie co chcecie, ja stwierdzam po używaniu go na laptopie, że jest najlepszym dotychczasowym systemem M$)

Jeżeli chcecie mnie wyśmiać to zapraszam na PW.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Na początku 2014 roku to zestawy będą wyglądać zpełnie inaczej, nie ma sensu teraz składać, bo to będzie raczej strata czasu.

powiem tak, wiem o tym, lecz codziennie patrzenie na przechowywalnie i jeb a tu te 5 złotych mniej kosztuje i odrazu lepszy humor na cały dzień, godzinami oglądam filmy, recenzje, unboxingi różnych części i dobierem jak najlepsze. codziennie licze kase ile już uzbierałem ( 1300zł już :) )

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

No to zachowaj na razie to dla siebie kogo to obchodzi? Do 2014 roku wyjdzie wiele nowości.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

powiem tak, wiem o tym, lecz codziennie patrzenie na przechowywalnie i jeb a tu te 5 złotych mniej kosztuje i odrazu lepszy humor na cały dzień, godzinami oglądam filmy, recenzje, unboxingi różnych części i dobierem jak najlepsze. codziennie licze kase ile już uzbierałem ( 1300zł już :) )

No to zbieraj dalej i szukaj sposobów jak zdobyć więcej kasy zamiast dumać nad zestawem, którego i tak nie kupisz, bo weźmiesz inny ;p.

Opublikowano

Tak jak koledzy, nie ma co postów nabijać. Jak będziesz miał kasę, to dopiero zakładaj temat.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Po przeczytaniu tego tematu, stwierdzam, że masz coś z banią.

btw. kupować taki zestaw za prawie rok to słaba inwestycja. Wyjdą nowe haswelle i karty graficzne od radeona.

pozdro

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...