Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] FishBot na Metin2.pl

Maxym45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam fishbota na metin2.pl taki, który ma więcej funkcji niż tylko ''start'' i łowi.. Głównie chodzi mi także oto aby kamera nie musiała być przybliżona podczas łowienia.. i oraz żeby moznabyło robić coś poza oknem metina.. np oglądać filmy na youtube ... aby bot nadal łowił..

Od razu mówię, że wszystkie 4 ze spisu testowałem z czego 2 nie działają, a pozostałe 2 ssają pałkę bo kamera się przybliża do papy.. i nie widać czy GM obok stoi i się przemienia w moby ;p

Przy okazji dajcie obejście do tej nowej wersji.. bo nic nie działa.

Zapewne nie będzie odpowiedzi, ale napiszcie czy ktoś już coś takiego robi? ;F

Opublikowano

Wchodzisz na

www.metin2mod.tk 

zakładka metin2 pl , ściągasz , wypakowujesz do najnowszego metina , mod ma obejscie sam w sobie więc dodatkowych nie potrzebujesz , po zalogowaniu na dole masz opcje fish bota , możesz nim łowić na zminimalizowanym oknie i na kilku kontach , mod posiada także opcje wykrywacz gm , dzieki czemu unikniesz bana :)

Pozdro

Opublikowano

Wchodzisz na www.metin2mod.tk zakładka metin2 pl , ściągasz , wypakowujesz do najnowszego metina , mod ma obejscie sam w sobie więc dodatkowych nie potrzebujesz , po zalogowaniu na dole masz opcje fish bota , możesz nim łowić na zminimalizowanym oknie i na kilku kontach , mod posiada także opcje wykrywacz gm , dzieki czemu unikniesz bana :)

Pozdro

W pewnej części się zgodzę, jednak mam zastrzeżenia co do bana. Nie możesz włączać fishbota na dwóch kontach jednocześnie. Dlaczego? Widać to wszystko w logach i dostaniesz od razu bany permanentne na adresy e-mail za używanie cheatów. Normalnie nie mógłbyś przecież łowić na paru postaciach naraz, rozumiesz? ;-) Dostałem na takiej podstawie już chyba 10 banów.

Opublikowano

W pewnej części się zgodzę, jednak mam zastrzeżenia co do bana. Nie możesz włączać fishbota na dwóch kontach jednocześnie. Dlaczego? Widać to wszystko w logach i dostaniesz od razu bany permanentne na adresy e-mail za używanie cheatów. Normalnie nie mógłbyś przecież łowić na paru postaciach naraz, rozumiesz? ;-) Dostałem na takiej podstawie już chyba 10 banów.

Łowię już na 2-4 postaciach jednocześnie przez 3 tygodnie , bez bana , wystarczy że będzie się wylogowywał co jakieś 2 godziny , przynajmniej ja tak robie i wszystko ok :) Właśnie 4 postać zapełniam małżami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...